سرمایهگذاری، تولید و اشتغال، سه محور توسعه چهارمحال و بختیاری
شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بدون همافزایی و همکاری میان گروهها، پیشرفت و آبادانی استان امکانپذیر نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر مردانی عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام در مسیر توسعه، اظهار داشت: بدون همافزایی و همکاری میان گروهها، پیشرفت و آبادانی استان امکانپذیر نخواهد بود.
وی افزود: سرمایهگذاری تنها محدود به حوزه اقتصاد نیست، بلکه شامل توسعه علمی، فرهنگی، صنعتی، معدنی و گردشگری نیز میشود.
استان با ظرفیتهای بالای خود، باید بتواند سرمایهگذاران داخلی را حفظ کند و شرایط مطلوبی برای رشد اقتصادی فراهم آورد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به پروژههای صنعتی و معدنی خاطرنشان کرد: پروژههای فولاد با سرمایهگذاری ۱۸۸ میلیون دلاری و ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن به اشتغالزایی مستقیم برای یک هزار نفر و همچنین، پروژههای ورق اسیدجویی، فولاد فرخشهر و پتروشیمی با جذب سرمایههای داخلی، به رونق اقتصادی استان نیز کمک خواهند کرد.
مردانی با اشاره به افزایش اعتبارات نسبت به سال گذشته تصریح کرد: مدیران باید در جذب سریعتر اعتبارات و برنامهریزیهای اجرایی برای توسعه پروژهها تلاش بیشتری کنند.
وی تأکید کرد: رسانهها و مسئولان اجرایی نقش مهمی در توسعه استان دارند، امیدواریم با همدلی و همکاری، بتوانیم مسیر پیشرفت را برای مردم استان هموار کنیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت انتصابات شایستهسالارانه و مدیریت تخصصی اظهار داشت: فرآیند انتصابات در استانداری، بر اساس سیاستهای وزارت کشور و گفتمان وفاق ملی صورت میگیرد.
کمیتههای ارزیابی استانی تشکیل شدهاند تا نیروهای فعال، متعهد و کارآمد را شناسایی و منصوب کنند.
مدیران باید تماموقت در خدمت مردم باشند و در صورت عدم همکاری، با برخورد مقتضی مواجه خواهند شد.
وی با اشاره به چالشهای ناشی از خشکسالیهای پیدرپی تصریح کرد: استان چهارمحال و بختیاری، با وجود تولید ۱۰ درصد آب کشور، امروز با تنش آبی در ۲۱ شهر از ۴۳ شهر استان مواجه است.
پروژههایی مانند پروژه آتشگاه در سردشت و طرحهای آبرسانی در شهرستان بروجن با هدف تأمین پایدار منابع آب در حال اجرا هستند.
اعتبارات لازم تزریق شده است اما اجرای تعمیرات و برنامهریزی دقیق برای جلوگیری از قطعی آب در تابستان ضروری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: عملیات ریلگذاری راهآهن شهرکرد از خردادماه آغاز خواهد شد که گامی مهم در توسعه حملونقل استان محسوب میشود.
همچنین، سرمایهگذاری در زیرساختهای جادهای و تملک اراضی از اولویتهای عمرانی استان است.
در این راستا، ۱۰۰ میلیارد تومان برای تملک اراضی اختصاص یافته و روند تأمین باقیمانده اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در حال پیگیری است.
مردانی در پایان تأکید کرد: مدیریت کارآمد، سرمایهگذاری دقیق و همکاری مردم و دستگاههای اجرایی، کلید پیشرفت و توسعه استان خواهد بود.
امیدواریم با برنامهریزی صحیح، منابع پایدار و رویکردی هماهنگ مسیر آبادانی استان هموارتر شود.