تحقق مولدسازی به ارزش 1000 میلیارد تومان در استان زنجان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره به گام های بلند جمعیت هلال احمر زنجان در مسیر بهره وری گفت: مولدسازی با ارزش افزوده بیش از یک همت صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حکمتاله هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان روز یکشنبه 21 اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان، گفت: در سال 1403 جمعیت هلال احمر استان زنجان گامهای موثری در زمینه مولدسازی داراییهای غیر مولد برداشت تا منابع مالی پایدار برای توسعه زیرساختهای امدادی در شهرستانها فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات با اخذ مجوزهای رسمی انجام و موجب ارتقای توان عملیاتی و تجهیز پایگاههای امدادی خواهد شد، تصریح کرد: در شهرستان خدابنده با توجه به وسعت و مسیرهای صعب العبور مجوز مولدسازی به توسعه پایگاههای امدادی و ارتقای امکانات عملیاتی کمک خواهد کرد و منابع حاصل برای تجهیز لجستیکی و ارتقاء سطح آمادگی استفاده خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان، با اشاره به دریافت مجوز احداث واحد مسکونی و تجاری به متراژ 9 هزار مترمربع در استان، از کمیسیون دائمی شورای عالی، یادآور شد: در شهرستانهای زنجان، ابهر و طارم نیز مجوزهای مشابهی صادر شد که به استفاده بهینه از املاک بلااستفاده توسعه فضاهای امدادی، بروزرسانی تجهیزات و افزایش توان پاسخگویی کمک میکند همچنین این رویکرد گامی مهم در جهت استقلال مالی و افزایش تاب آوری هلال احمر استان در برابر بحرانها خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه سال 1403 سالی سرشار از تلاش، همدلی و خدمترسانی به هموطنان عزیز در استان زنجان بود، یادآور شد: جمعیت هلال احمر استان زنجان با تکیه بر ارزشهای انسانی و ماموریتهای والای خود در راستای کاهش آلام بشری، ارتقا تاب آوری جامعه گامهای بلندی برداشت به طوری که شاهد همکاری بیوقفه تمامی معاونتها، داوطلبان، کارکنان و خانههای هلال بودیم که با عزمی راسخ و قلبی سرشار از عشق به همنوع در راستای تحقق هدفهای این نهاد مردمی تلاش کردند.
وی بیان کرد: درآمد پایدار جمعیت هلال احمر استان در سال گذشته با افزایش 1400 درصدی رشد هزار درصدی نسبت به سال قبل از آن داشته که این مهم از طریق ایجاد و سازماندهی املاک و تملکات بود که موجب حل شدن بسیاری از مشکلات جمعیت بویژه تجهیز ناوگان جمعیت هلال احمر بود.
هاشمی با اشاره به اخذ مجوز داروهای خاص پس از 20 سال برای داروخانه هلال احمر، ویژه بیماران صعب العلاج، تصریح کرد: داروهای خاص و شیمی درمانی داروخانه هلال احمر زنجان از 13 قلم به 100 قلم افزایش یافت و با موافقت کمیسیون ماده 20 دانشگاه علوم پزشکی مجوز داروهای خاص برای داروخانه هلال احمر در این استان برای بیماران صعب العلاج دریافت شد.
وی خاطرنشان کرد: سال قبل 20 هزار و 560 نفر به ارزش بیش از 40 میلیارد تومان به صورت رایگان از طرح خدمات حمایتی هلال احمر استان زنجان از قبیل خدمات دارویی، درمانی، حمایتی، معیشتی، نذر خدمت، بانک امانات تجهیزات پزشکی، توانبخشی مثل اورتز، پروتز فیزیوتراپی کفش طبی بهره مند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان تأکید کرد: با راه اندازی 271 خانه هلال در مناطق شهری و روستایی استان زنجان توانستیم شبکه گسترده ای برای آموزش و ارائه خدمات امدادی ایجاد کنیم که نقش بسزایی در تاب آوری جامعه در برابر حوادث دارد.
وی با اشاره به سازماندهی بیش از 65 هزار عضو جوان و داوطلب در هلال احمر با اجرای برنامههای انگیزشی ابراز کرد: اولین پایگاه دائمی و شبانه روزی امداد و نجات واکنش سریع خواهران جمعیت هلال احمر استان زنجان افتتاح شد.
هاشمی افزود: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان در راستای صیانت از حقوق خود 18 سند دفترچهای را برای املاک جمعیت هلال احمر زنجان به سند تک برگی تبدیل کرد که 15 سند توسط واحد حقوقی اعلام وصول شده و 3 سند باقیمانده هم در حال انجام فرایند اداری هستند.
وی با اشاره به حادثه خیز بودن استان، بیان کرد: برای دستیابی به مناطق صعبالعبور نیاز به استفاده از بالگرد هستیم و تنها مسئله بر سر راه استقرار دائم بالگرد، نبود آشیانه است که هزینه ای جزئی بالگرد MI17 میتواند به طور دائم در استان مستقر و آماده به خدمت باشد که امید است اعتبار آن به عنوان مطالبه بحق مردم زنجان در سفر ریاست جمهوری به مطالعه محقق شود.
انتهای پیام/