آمادگی هلالاحمر آمل با برگزاری مانور اسکان اضطراری - تسنیم
تمامی نیروها و داوطلبان هلال احمر آمل همزمان با هفته جمعیت هلال احمر با برگزاری بزرگترین مانور اسکان اضطراری در این شهرستان آمادگی خود را در مقابل حوادث طبیعی نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در آمل، در زمان حوادث طبیعی یکی از نیروهای مهمی که در صحنه حضور مییابند و بسیار حائز اهمیت هم قرار دارند، نیروهای جمعیت هلالاحمر است که در مواقع سیل، زلزله، آتشسوزی، حوادث جادهای، کوهستانی، رودخانهای نقش آنها را میبینیم و از نزدیک لمس میکنیم.
تلاشگرانی که پس از تماس با سامانه 112 با لباس متحدالشکل سفید و قرمز با آرم زیبای هلال ماه بهعنوان نماد صلیب سرخ جهانی در صحنه حضور مییابند و به رسیدگی امور و نجات جان حادثهدیدگان ورود پیدا میکنند.
آنها زمستان، تابستان، ایام تعطیلات نوروز، هفتگی و ایام متفاوت سال هستند، دریا، کوه، رودخانه، جنگل، جاده بهنوعی همیشه در صحنه یاد میشوند و به داد هر فردی میرسند؛ نیروهایی که شغلشان بشردوستانه است و در صحنههای متعدد با جانفشانی به امدادرسانی و خدماتدهی میپردازند.
در این اقدامات خداپسندانه و آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلالاحمر از هجدهم تا بیستوچهارم اردیبهشت قرار گرفتیم بهمنظور آمادگی نیروهای فعال این سازمان در کنار برگزاری برنامههای متعدد، مانور اسکان اضطراری در شهرستانهای متعدد استان مازندران بهاجرا درآمد که بزرگترین این مانور در شهرستان آمل با حضور نیروهای امدادی، نجات، درمانی، اورژانس 115، مدیریت بحران، آتشنشانی، خدماتی آب، گاز، برق، مخابرات، بهزیستی، برگزار شد.
نیاز هلالاحمر آمل به تجهیزات لجستیک امدادی
جمشید نیکزاد، رئیس جمعیت هلالاحمر آمل در حاشیه برگزاری این مانور در گفتوگو با خبرنگاران از حضور 300 نفر از نیروهای امدادگران و نجاتگران در این مانور خبر داد و گفت: این مانور بهمنظور افزایش و ایجاد همافزایی و تاپ آوری و اتحاد دستگاههای امدادرسان در زمان بحران و سنجیدن نیروهای امدادگران در زمان حادثه برگزار شد.
وی با بیان اینکه تیم ارزیابی برای شناسایی نقاط ضعف در مواقع حادثه و بحران ایجاد شده، افزود: برگزاری مانور در چند بخش برپایی چادرهای اسکان اضطراری، بیمارستان صحرایی، چادر راب کال اضطراری جهت اسکان منابع پشتیبانی و انسانی، ذخایر غذایی و بستههای 72 ساعته و جیرههای غذایی دستور کار قرار گرفت.
رئیس جمعیت هلالاحمر آمل از فعال کردن ساماندهی فرماندهی حادثه و ICS در این مانور خبر داد و گفت: در این اردوگاه ارتباطات سیار مستقر شده که با کمک کد ارتباطی ماهوارهای و تلفنی با جهان صورت گرفت.
نیکزاد با بیان اینکه در کنار تیمهای امدادونجات، تیمهای محب بهزیستی، سامانه حمایتهای روانی یا سحر، مدیریت بحران شهرداری آمل و خانه هلال روستایی حضور یافتند، بیان کرد: علاوه بر برگزاری اسکان اضطراری، مانور زلزله بهمنظور اعلام آمادگی نیروهای امدادی و دستگاههای مدیریت بحران بهاجرا درآمد.
وی ادامه داد: در این مانور زلزله از تیمهای دانشآموزی دادرس مورد استفاده شد که با وجود 33 تیمهای آماده دادرس در گروههای 14 نفره دختر و پسر فعالیت دارند.
دبیر کمیته امداد ونجات ستاد مدیریت بحران شهرستان آمل با اشاره به موقعیت جغرافیایی این شهرستان و وجود رودخانه، کوه، قله دماوند، جاده استراتژیکی هراز از تجهیزات دستگاههای امدادی و لجستیک امدادی برای مردم این شهر خبر داد و گفت: با وجود این از مسئولان تقاضا میشود آمل بهعنوان معین استان تهران در حوادث این اقلام ممکن هست جوابگو نباشد و نیاز هست نسبت به تجهیزات لجستیک توجه بیشتر شود.
نیکزاد با تأکید بر اینکه از همه همشهریان تقاضا داریم تا آموزشهای لازم امدادی هلالاحمر را ببینند، اظهار کرد: همه شماره تماس 112 هلالاحمر را بهخاطر داشته باشند تا در مواقع حادثه طی تماس با این شماره نیروهای ما سر صحنه حضور یابند؛ امدادگران و نجاتگران همیشه برای امدادرسانی فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: در این شهرستان پایگاه امدادونجات جادهای پلور، پایگاه امداد کوهستانی رینه، پایگاههای امدادونجات جادهای گزنک و کهرود و مرکزیت آمل فعال برای امداد شبانهروزی به حادثهدیدگان هستند.
انتهای پیام/