فرهنگسازی رکن مهم مبارزه با قاچاق کالاست - تسنیم
دبیر کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز چهارمحال و بختیاری گفت: فرهنگ سازی رکن مهم مبارزه با قاچاق کالا است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سید شجاع زیلابی، دبیر کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه 21 اردیبهشت در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز چهارمحال و بختیاری، با اشاره به جایگاه حساس این ساختار در سطح کشور و نقش آن در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، خواستار همکاری فراگیر دستگاههای استانی و ملی برای مقابله مؤثر با پدیده قاچاق شد.
زیلابی با بیان اینکه فرمان مبارزه با قاچاق کالا که از سوی رهبر معظم انقلاب در سال 1381 صادر شد، جنبه حکم حکومتی دارد، افزود: این فرمان در رأس همه قوانین و مقررات قرار دارد و بر همین اساس همه دستگاههای اجرایی موظف به همکاری کامل با کمیسیونهای استانی هستند.
وی ادامه داد: اهمیت این موضوع در آنجاست که ستاد مرکزی زیر نظر رئیسجمهور فعالیت میکند و در استانها نیز ریاست کمیسیون بر عهده بالاترین مقام اجرایی استان، یعنی استاندار، است.
این ساختار گواه جایگاه راهبردی کمیسیون در سطوح حکومتی است.
زیلابی تأکید کرد: مصوبات این ستاد پس از تأیید در ستاد مرکزی در تهران، لازمالاجرا و الزامآور هستند و کلیه دستگاههای نامبردهشده در مصوبات، موظف به اجرای وظایف محوله میباشند.
همچنین برای نظارت دقیقتر، رونوشتی از این مصوبات به بازرسی کل استان ارسال خواهد شد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در مقابله با قاچاق، اظهار کرد: صدا و سیمای استان نقش مؤثری در این زمینه دارد و میتواند از طریق میزگردها و حضور کارشناسان، در خصوص ابعاد و عواقب قاچاق کالا روشنگری کند.
وی با اشاره به ظرفیتهای آموزشوپرورش گفت: همانطور که همیاران پلیس در مدارس تربیت میشوند، انتظار میرود موضوع حمایت از تولید داخلی و اجتناب از خرید کالای قاچاق نیز بهصورت هدفمند در قالب برنامههای آموزشی وارد نظام تعلیم و تربیت شود.
زیلابی با قدردانی از همکاری مجموعه قضایی استان بهویژه دادستان افزود: در زمینه رسیدگی به پروندهها و جلوگیری از رسوب کالا در انبارهای اموال تملیکی، گامهای مؤثری برداشته شده است.
فرآیند مزایده باید بهصورت مستمر ادامه یابد تا اموال توقیفی سریعتر تعیینتکلیف شوند.
وی یکی از مطالبات جدی کمیسیون را تخصیص اعتبار مناسب برای اجرای وظایف محوله دانست و گفت: در آییننامه ابلاغی، در ماده 12 تصریح شده است که هزینهها از طریق ستاد مرکزی برنامه و بودجه تأمین گردد.
زیلابی همچنین با اشاره به خلأهای تجهیزاتی کمیسیون در سطح استان اظهار کرد: با توجه به اینکه ساختار ستاد وابسته به وزارت کشور است، انتظار داریم از ظرفیتهای ملی برای تجهیز بهتر کمیسیون استفاده شود و وزارت کشور در این زمینه مساعدت لازم را داشته باشد.
وی در پایان با تأکید بر نقش مبارزه با قاچاق کالا در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مسیر ورود کالای قاچاق را ببندیم، گام مهمی در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی برداشتهایم.
انتهای پیام/7540