خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیشتر کودکان کار خراسان جنوبی، در بازه سنی 8 تا 11 سال هستند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 16:30
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: بیشترین رنج سنی کودکان کار شناسایی شده در استان بین 8 تا 11 سال است.
كودكان،شناسايي،توانمندسازي،كودك،اقدامات،مركز،ميزان،استان،اشا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، وحیدرضا گازرانی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بیشترین رنج سنی کودکان کار شناسایی شده و مراجعه‌کننده به مرکز بین 8 تا 11 سال است، گفت: میزان اثربخشی اقدامات انجام شده در استان از طریق شاخص اختصاصی میزان خروج کودکان کار از چرخه کار کودک سنجیده می‌شود که این مهم با شناسایی کودکان کار و تدوین برنامه توانمندسازی هرکدام از کودکان و خانواده‌های آنان صورت می‌گیرد.
وی، با اشاره به آمار کودکان کار در استان، افزود: باتوجه به آمارهای چندسال اخیر میزان پذیرش‌های جدید در یک سال به‌طور میانگین در مرکز دولتی بین 10 تا 15 کودک و در مرکز غیردولتی بین 30 تا 40 کودک است‌.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی اظهار کرد: شناسایی و ثبت دقیق کودکان کار و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، مدیریت مالی و حرفه‌آموزی والدین و ارائه خدمات مشاوره‌ای از اقدامات توانمندسازی کودکان کار و خانواده‌های آن‌ها است.
وی، با اشاره به ارائه حمایت‌های مالی شامل پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی، معیشتی و درمانی در موارد ضروری به این کودکان و خانواده آن‌ها، ادامه داد: ایجاد فرصت‌های شغلی برای والدین با معرفی به کارگاه‌ها و مراکز تولیدی، از دیگر خدمات است؛ تمامی برنامه‌های اجرایی و مطالبه‌گری‌ها از دستگاه‌های دیگر براساس آیین‌نامه ساماندهی کودکان خیابانی و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان انجام می‌شود و با توجه به فرهنگ، جغرافیا، کشورهای هم‌مرز، مهاجرپذیری، زیارتی بودن استان و...
متفاوت است.
گازرانی، با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها در بهزیستی برای شناسایی و توانمندسازی کودکان کار و خانواده‌های آنان، افزود: اجرای طرح گشت‌زنی شبانه تیم تخصصی، شناسایی کودکان کار، احصاء مشکلات آنان و تدوین شناسنامه اجتماعی برای تک تک آن‌ها زمینه توانمندسازی کودک و خانواده‌ وی را فراهم می‌کند؛ کاهش نسبی تعداد کودکان کار در خیابان‌ها، افزایش نرخ بازگشت کودکان به تحصیل، ایجاد اشتغال پایدار برای برخی سرپرستان و به تبع آن بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی آنان از مهم‌ترین نتایج این اقدامات است.
انتهای پیام/ 257