هشدار درباره سونامی خودکشی در ارتش اسرائیل
منابع صهیونیستی با اشاره به افزایش قابل توجه اعتیاد به مواد مخدر در میان اسرائیلی ها بعد از طوفان الاقصی، تاکید کردند که خودکشی در میان نیروهای ارتش به یک بحران عمیق تبدیل شده و در مرحله کنونی و حتی بعد از جنگ باید منتظر سونامی خودکشی در ارتش باشیم.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که از ابتدای جنگ غزه گزارشهای متعددی درباره بحران خودکشی در میان نظامیان صهیونیست منتشر شده بود، محافل عبری در گزارشهای جدید خود به این منظور از افزایش تعداد نیروهای ارتش اسرائیل که به سمت خودکشی میروند، به ویژه نیروهای ذخیره خبر و هشدار دادند که موج بزرگی از خودکشیها در راه است و مسئله خودکشی در ارتش اسرائیل تبدیل به بمبی ساعتی شده که هیچکس نمیداند چه زمانی منفجر خواهد شد.
وب سایت عبری موسوم به «شومریم» که به معنی نگهبانان است در گزارشی به این منظور اعلام کرد: داستانهای نیروهای عادی و ذخیره ارتش اسرائیل که بعد از آغاز جنگ خونین غزه از هفت اکتبر 2023 تاکنون خودکشی کردهاند تا امروز مخفی مانده است.
با این حال، ارتش اسرائیل در اوایل ژانویه 2025 آماری را در مورد خودکشی نیروهای خود ارائه داد که بیانگر افزایش میزان خودکشی بین آنها بود؛ به طوری که 21 نظامی اسرائیلی در سال 2024 و 17 نظامی هم در سال 2023 خودکشی کردند که بالاترین آمار از سال 2011 است.
باید منتظر سونامی خودکشی در ارتش اسرائیل باشیم
این رسانه عبری افزود: اطلاعات نشان میدهد بیشتر نظامیانی که در طول سال گذشته خودکشی کردهاند از نیروهای ذخیره بودند و این در حالی است که ارتش ادعا میکند با توجه به اینکه تعداد نیروهای ذخیرهای که از زمان شروع جنگ به خدمت فراخوانده شدهاند، تقریباً دو برابر بوده، این آمار خودکشی در میان آنها زیاد نیست.
پروفسور یوسی لوی بلاز، رئیس مرکز تحقیقات خودکشی در دانشگاه روپین در این زمینه هشدار داد، با توجه به آمار خودکشی در ارتش اسرائیل موج بزرگی از خودکشی در میان نیروهای ارتش در راه است.
بر اساس این گزارش، رئیس مرکز تحقیقات خودکشی در دانشگاه روپین تاکید کرد: بعد از 7 اکتبر 2023 نظامیان اسرائیلی دچار بحرانهای سختی شدند و متوجه گشتند که یک دشمن خارجی بزرگتر وجود دارد.
نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل در طول این جنگ بسیار آسیبپذیر شدهاند و همچنان با اختلال اضطراب بعد از سانحه دست و پنجه نرم میکنند و ما در دوره کنونی و حتی بعد از جنگ شاهد موج بزرگی از خودکشی میان آنها خواهیم بود؛ زیرا نمیتوانند پیامدهای اتفاقاتی که در طول جنگ برای ایشان رخ داده است را تحمل کنند.
رسانه مذکور عبری ادامه داد: یکی از خانوادههای نظامیانی که خودکشی کرده بودند گزارش داد، فرزندمان مدام آنچه را که در 7 اکتبر در جریان حمله حماس به شهرکهای اطراف نوار غزه رخ داده بود به یاد میآورد و با چشمان خودش دید که جاده منتهی به کیبوتص نهال عوز، با جسدها پر شده بود، بوی بسیار بدی میآمد و او و رفقایش ساعتها صرف جمع آوری اجساد کردند.
بنابراین چطور انتظار میرفت که فرزند ما بعد از دیدن همه اینها برگردد و به طور عادی زندگی کند.
در ادامه این گزارش به نقل از شری دنیلز، یکی از روانپزشکان صهیونیست آمده است: وقتی که نیروهای ارتش درگیر نبردهای شدید در غزه میشوند، قلبشان تند میزند و آدرنالین در رگهایشان جاری میگردد و سپس وقتی از میدان جنگ به خانه برمیگردند به اقداماتی که انجام دادهاند فکر میکنند، شوکه میشوند و سپس به مرحله نابودی میرسند.
در زمان جنگ ما با دورههایی گذار میان روال عادی و اضطراری روبرو میشویم و دوباره برمیگردیم؛ مانند یک بازی بیرحمانه بین زمین و دریا و اینکه بتوانیم میان این دو مرحله سازگاری ایجاد کنیم بسیار دشوار است، زیرا بعد از یک جنگ شدید نمیتوان به خانه برگشت و با رفتارهای عادی زندگی کرد.
وی افزود: من آن دسته از نظامیان ارتش اسرائیل که از جنگ غزه برگشته بودند را دیدم و علائم استرس روانی در میان آنها بسیار شدید بود.
به آنها گفتم زمانی که در غزه هستید روی جنگیدن تمرکز میکنید و در خانه به رفتارهای کاملاً متفاوت و حالت ذهنی متفاوتی نیاز دارید و ایجاد سازگاری میان این دو مرحله بسیار بی ثبات کننده و سخت است.
بسیاری از نیروهای ارتش اسرائیل که از جنگ برگشتند قادر به انجام زندگی روزمره خود نیستند و نمیتوانند مانند یک انسان عادی زندگی کنند.
گسترش اعتیاد به الکل و مواد مخدر میان اسرائیلیها
در همین زمینه مرکز موسوم به اعتیاد و سلامت روان اسرائیل هم در گزارشی فاش کرد که یک چهارم اسرائیلیها از زمان آغاز جنگ غزه مدام از داروهای آرامبخش و الکل استفاده میکنند.
با شروع جنگ، درصد اسرائیلیهایی که از مواد مخدر استفاده میکنند، افزایش یافته و آنها از مواد اعتیادآور خطرناک مانند الکل و ماری جوانا استفاده میکنند.
در این گزارش آمده است: استفاده اسرائیلیها از داروهای آرامبخش هم به شکل قابل توجهی بیشتر شده و در حالی که قبلاً حدود 4 درصد اسرائیلیها از این داروها استفاده میکردند، این میزان در ژوئن سال 2024 به حدود 10 درصد رسید.
درصد اسرائیلیهایی که در سال 2022 از اختلال اضطراب بعد از سانحه رنج میبردند 12 درصد بود و دو ماه بعد از جنگ در دسامبر 2023 این میزان به 25 درصد رسید.
از ابتدای جنگ غزه تاکنون گزارشهای متعددی درباره اختلالات و آسیبهای روحی و روانی نظامیان صهیونیست توسط رسانههای این رژیم منتشر شده است؛ اما کاملاً روشن است که تنشهای روانی نیروهای اشغالگر صهیونیستی از روی عذاب وجدان بهخاطر جنایاتی که علیه غیرنظامیان بیگناه بهویژه زنان و کودکان انجام میدهند، نیست، بلکه بهدلیل ضربات سنگین و بیسابقهای است که از مقاومت متحمل میشوند.
در همین زمینه یکی از نظامیان صهیونیست با نام مستعار «آلون» (باید اشاره کنیم که اغلب نظامیان اسرائیلی بهدلیل ترس از آزار و اذیت و مجازاتِ بعد از مصاحبه نام خود را فاش نمیکنند)، که در یگان زرهی ارتش صهیونیستی فعالیت میکند، گفت: بعد از سه هفته درگیری مداوم در غزه یک موشک به ما اصابت کرد، فرمانده من جلوی چشمم کشته شد و یک سرهنگ دیگر بهشدت مجروح شد.
ما آنها را با بالگرد نظامی از محل درگیری بیرون کشیدیم و من بههمراه یک نظامی دیگر به پایگاه سدی تیمان رفتیم.
این نظامی صهیونیست افزود: ما زمانی که به پایگاه سدی تیمان منتقل شدیم، هیچ چیز نداشتیم؛ حتی لباس.
نیروهای ذخیره یک شلوار و ژاکت به ما دادند و سپس افسر بهداشت روان با ما صحبت کرد.
من بعد از سه هفته متوالی به خانه برگشتم و در مراسم تشییع جنازه پدر دوستم که در جنگ کشته شده بود شرکت کردم و زمانی که دوباره به غزه برگشتم، متوجه شدم دیگر طاقت ندارم، به یکی از افسران گفتم؛ "احساس میکنم دیگر نمیتوانم به جنگ ادامه دهم".
وی گفت: من امروز با داروهای تجویزی تحت درمان هستم و درست است که در میدان جنگ حضور ندارم، اما افکارم مرا آزار میدهد.
دکتر تشخیص داده است که من مبتلا به اختلال روانی شدید و افسردگی شدهام.
انتهای پیام/