خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: جهانیان «نه بزرگ» به نتانیاهو بگویند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 14:52
حماس در بیانیه ای خواستار مخالفت قاطع جامعه جهانی با استفاده نخست وزیر رژیم صهیونیستی از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی علیه کودکان و غیرنظامیان شد.
حماس،گرسنگي،بيانيه،نتانياهو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با صدور بیانیه ای خواستار واکنش جهانی علیه نتانیاهو شد.
در بیانیه حماس آمده است: جهان باید یک «نه» قاطع به نتانیاهو و استفاده او از جنگ کثیف گرسنگی به عنوان سلاحی علیه کودکان و غیرنظامیان بی‌دفاع بگوید.
حماس بیان کرد: جلوگیری از ورود هزاران کامیون به غزه، در حالی که کودکان از گرسنگی می‌میرند، یک جنایت جنگی چندبعدی است.
در بیانیه حماس آمده است: ما از موضع سازمان‌های بین‌المللی در مخالفت با هر گونه اقدامی که اصول بشردوستانه را در ورود و توزیع کمک‌ها رعایت نکند، حمایت می‌کنیم.
حماس تاکید کرد: مواضع کشورهای عربی و اسلامی با حجم فاجعه ناشی از جنگ نسل کشی و جنایت گرسنگی در غزه، همخوانی ندارد.