خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام رهبری به حوزه‌های علمیه نقشه راهی برای تمدن‌سازی اسلامی است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 14:30
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه مهم‌ترین انتظار رهبری از حوزه‌ها را زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: رهبری از حوزه‌ها انتظار دارند تا عدالت و ارتقای معنوی را زمینه سازی کنند.
رهبري،پيام،اسلامي،علميه،تعامل،تأكيد،حوزه،جامعه،حوزويان،موتلف ...

احمدعلی مقدم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پیام اخیر رهبری برای حوزه‌های علمیه گفت: مهم‌ترین بخش پیام اخیر رهبری برای آینده حوزه‌های علمیه که به مناسبت یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم منتشر شد، «بلاغ مبین» است؛ یعنی رساندن پیام روشن دین به جامعه.
این شامل تبیین خطوط اصلی تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، و پاسخ به مسائل حکمرانی اسلامی می‌شود.
حوزه‌ها باید در مباحثی چون عدالت، نظام اقتصادی، نقش مردم در حکومت اسلامی و موضع‌گیری در برابر نظام سلطه، پاسخ‌های فقهی دقیق ارائه دهند.
وی با بیان اینکه رهبری در پیام خود بر تحول در آموزش حوزویان و تربیت مجاهدان فرهنگی تأکید داشتند، ادامه داد: حوزه‌ها باید بتوانند با رویکردی ایجابی و حتی تهاجمی، پیام دین را در جامعه نشر دهند.
طلاب باید مهارت‌هایی نظیر گفتگو، اقناع فکری، و تعامل با رسانه و فضای مجازی را بیاموزند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اظهار کرد: مقام معظم رهبری در پیام خود بر حفظ هویت جهادی حوزه‌ها و جهاد در همه عرصه‌ها تأکید کرده و حوزه را مکلف به عدم جدایی از مردم و جامعه دانسته‌اند.
همچنین، فقه امروز را محدود به مسائل عبادی ندانسته و بر نقش حوزه در نظام‌سازی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و تعامل با دانشگاه‌ها و آشنایی با دانش روز تأکید شده است.
مقدم مهم‌ترین انتظار رهبری از حوزه‌ها را زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: رهبری از حوزه‌ها انتظار دارند تا تمدنی که عدالت، رفاه عمومی، ارتقای معنوی و علمی، حفاظت از طبیعت و کاهش فاصله‌های طبقاتی در آن نهادینه شده باشد را زمینه سازی کنند.
وی افزود: همچنین مقام معظم رهبری توصیه‌های راهبردی از جمله بروز بودن حوزه‌ها، تربیت نیروی انسانی در تمام سطوح، تقویت ارتباط میان حوزویان و مردم، مقابله هوشمندانه با جریان‌های ناامیدکننده، خوش‌بینی به نسل جوان و تعامل سازنده با آنان، تحول در متون درسی با نگاه پاسخ‌گو و اجتماعی و تقویت روحیه زهد، توکل و آمادگی برای مجاهدت نموده آمد.