خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدپور: غنی‌سازی ایران قابل مذاکره نیست

مهر | سیاسی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 14:18
نماینده مردم گناباد در مجلس گفت: موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و درخواست داریم که خطوط قرمز ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب و مجلس شورای اسلامی حتماً در مذاکرات رعایت شود.
رهبر،انقلاب،مجلس،كارگران

به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدپور در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) صحن مجلس با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در تذکر شفاهی، گفت: موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و درخواست داریم که خطوط قرمز ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب و مجلس شورای اسلامی حتماً در مذاکرات رعایت شود.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگران با ایشان، اظهار کرد: رهبر انقلاب تأکید کردند که باید برنامه‌ریزی شود تا کارگران در سود حاصل از تولید شریک شوند و این مطالبه‌ای نزدیک به عدالت است و باید به‌طور جدی پیگیری شود.