خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از آب قند برای نوزاد ضرر دارد

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 14:12
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مؤثر بودن آب قند برای درمان دل درد نوزاد، پاسخ داد که این روش فاقد پشتوانه علمی بوده و علت دل درد نوزاد باید با مراجعه به پزشک
شير،نوزاد،درد،دل

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مؤثر بودن آب قند برای درمان دل درد نوزاد، مطرح داد: در طول ۶ ماه اول زندگی نوزاد، تغذیه انحصاری با شیر مادر باید صورت گیرد، به این معنی که نوزاد در ۶ ماه اول زندگی فقط شیر مادر می‌نوشد و حتی شیر خشک یا آب نیز نمی‌نوشد مگر آنکه به دلایل خاصی پزشک شیر خشک را برای نوزاد تجویز کرده باشد.
در صورتی که فکر می‌کنید نوزاد شما دچار دل درد است، باید با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی علت دل درد مشخص شود.
ممکن است، علت دل درد حساسیت به یکی از اجزای شیر خشک مصرفی توسط نوزاد، یا حساسیت به شیر مادر باشد.
در این صورت، پزشک یا شیر خشک را عوض می‌کند و یا مادر را به متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ارجاع می‌دهد تا رژیم ضد حساسیت برای مادر تجویز شود.
البته دل درد می‌تواند علل مختلف دیگری نیز داشته باشد.