خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 14:11
رئیس انجمن کراسفیت صبح امروز با وزیر ورزش و جوانان دیدار کرد.
جوانان،ورزش،انجمن،رشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، سهراب آزاد، رئیس انجمن کراسفیت ایران، صبح امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با احمد دنیامالی دیدار و گفت‌وگو کرد.
آزاد در این دیدار ضمن ارائه گزارش از آغاز به کار و پیشرفت و توسعه سپک تاکرای کشورمان در زمان مسئولیت، گزارشی را از روند و فعالیت انجمن کراسفیت فدراسیون وزنه برداری و برنامه‌های پیش‌روی این رشته ارائه داد.
وزیر ورزش و جوانان نیز با اشاره به پرطرفدار بودن رشته‌هایی چون کراسفیت در میان جوانان ابراز امیدواری کرد با انجام برنامه‌ریزی و حمایت از این رشته، جامعه مخاطب بیشتری را جذب و با توسعه روز افزون همراه سایر رشته‌ها باشد.
انتهای پیام/