خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: یک دهه توجه به آموزش و پروش، کشور را در مسیر صحیح قرار می‌دهد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 13:40
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ما یک دهه به آموزش و پرورش توجه کافی داشته باشیم، کشور در امور مختلف در مسیر صحیح قرار می‌گیرد، حتی در حوزه اقتصاد.
مدارس،پرورش،مشاركت،اقتصاد،آموزش،قاليباف،مردمي،حوزه،معتقدم،تأكيد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در نشست مسئولان و سیاست گذاران مدارس و مراکز آموزش غیر دولتی کشور، با بیان اینکه در مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم، آموزش و پرورش در اولویت قرار گرفته است تاکید کرد: اگر ما فقط یک دهه به آموزش و پرورش توجه کافی داشته باشیم، کشور در امور مختلف در مسیر صحیح قرار می‌گیرد، حتی در حوزه اقتصاد.
قالیباف با بیان اینکه بنده با وجود پذیرش نقش بخش خصوصی در اقتصاد، معتقدم این مسیر در آموزش و پرورش راه‌گشا نیست و رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر این موضوع تأکید کرده‌اند، گفت: البته در عرصه اقتصاد نیز من معتقدم که اقتصاد مردمی که بر پایه مشارکت دادن مردم است از اقتصاد خصوصی بهتر است و در این حوزه بر این اساس باید اقداماتمان را دنبال کنیم.
قالیباف با تأکید بر نقش مشارکت عمومی در تحول نظام آموزشی، گفت: در آموزش و پرورش، در پرورش فکری، در مهارت‌آموزی، در قدرت اندیشه‌ورزی و در تربیت، هیچ موفقیتی بدون حضور و مشارکت مردم به دست نمی‌آید و معتقدم مشارکت مردمی نه‌تنها شرط کافی، بلکه شرط لازم تحقق اهداف در همه حوزه‌ها، از امنیتی و دفاعی گرفته تا آموزشی و فرهنگی است.
وی تأکید کرد: در حوزه قانون‌گذاری نیز سعی ما بر این است که با تنظیم قوانین در مسیر درست، بستر مشارکت مردمی را فراهم کنیم.
رئیس قوه مقننه همچنین با اشاره به تجربیات موفق برخی مدارس هیئت‌امنایی اظهار داشت: مجموعه‌های غیردولتی و مدارس هیئت امنایی در حوزه مردمی‌سازی و همچنین کیفیت و عدالت آموزشی باید با هم، هم راستا شوند تا حرکت مربوط به مدارس مردمی قوت بگیرد.
قالیباف با اشاره به رویکرد فرهنگی در برخی مدارس هیئت‌امنایی افزود: در برهه‌ای در شهر تهران این مدارس براساس مدل پنج‌ضلعی «مدرسه، مسجد، منزل، محله و فضای مجازی» طراحی شده بودند که نوعی حلقه تربیتی ایجاد می‌کردند و این الگو باید بار دیگر در دستور کار قرار گیرد.