آغاز جنگ هند علیه پاکستان، لزوم آمادگیِ دولتمردان و ماموران مستقر در مناطق شرقی جمهوری اسلامی ایران
تنش های مرزی و تهدیدهای لفظی و مجازیِ چند هفته ای بین نظامیان دو «ملت» و «دولتِ» همزبان، همسایه و دارای پوشش، گویش و سویِش های همرنگِ! «هند» و «پاکستان» و متعاقبا تازه شدن احساس دردهای ناشی از استخوان های قرار گرفته در لایِ زخم کهنه ی جدایی ها، آنهم از ۷۸ سال قبل و با شیطنت سرویس های اطلاعاتی و «جاسوس مامورانِ» خبیث انگلستان، بالاخره منجر به آغاز پنجمین دور از درگیری های هوایی، زمینی و دریایی بین این قدرت های دارای سلاح های نامتعارف گردیده است.

تنش های مرزی و تهدیدهای لفظی و مجازیِ چند هفته ای بین نظامیان دو «ملت» و «دولتِ» همزبان، همسایه و دارای پوشش، گویش و سویِش های همرنگِ!
«هند» و «پاکستان» و متعاقبا تازه شدن احساس دردهای ناشی از استخوان های قرار گرفته در لایِ زخم کهنه ی جدایی ها، آنهم از ۷۸ سال قبل و با شیطنت سرویس های اطلاعاتی و «جاسوس مامورانِ» خبیث انگلستان، بالاخره منجر به آغاز پنجمین دور از درگیری های هوایی، زمینی و دریایی بین این قدرت های دارای سلاح های نامتعارف گردیده است.
کد خبر: 712774 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۱ ۱۳:۳۵:۲۸
امانالله دهقانفرد نوشت: تنش های مرزی و تهدیدهای لفظی و مجازیِ چند هفته ای بین نظامیان دو «ملت» و «دولتِ» همزبان، همسایه و دارای پوشش، گویش و سویِش های همرنگِ!
«هند» و «پاکستان» و متعاقبا تازه شدن احساس دردهای ناشی از استخوان های قرار گرفته در لایِ زخم کهنه ی جدایی ها، آنهم از ۷۸ سال قبل و با شیطنت سرویس های اطلاعاتی و «جاسوس مامورانِ» خبیث انگلستان، بالاخره منجر به آغاز پنجمین دور از درگیری های هوایی، زمینی و دریایی بین این قدرت های دارای سلاح های نامتعارف گردیده و تا اینجای کار علاوه بر تخریب بخشی از تجهیزات و زیرساخت های نظامی، انهدام تعداد زیادی ساز و برگ جنگی و تلفات انسانی، همچنین موجبات تشدید اوضاع منطقه ای و بروز نگرانی های جدی بین همسایگان و کشورهای پیرامونی، از جمله ج.ا.ایران گردیده که در همین زمینه نکاتی را یادآور می شویم.
*۱)-* واقعیت آن است که به هر نقطه ای از غرب، شرق، مرکز و جنوب آسیا که سفر می کنی و یا اخبار درگیری های نظامی و اختلافات ارضی و مرزیِ منجر به جنگ های خسارات زای مادی و پُرتلفات جانیِ ملت های ساکن و بومیان آن را می شنوی، بلافاصله با وضوح هر چه تمام تر رگه هایی از دخالت، خباثت و خیانت های عده ای از سرماموران نظام استعماری و پادشاهی خبیث لندنی را نیز مشاهده می کنی.
امری که با کمال تاسف و دقیقا در ایام بعد از جنگ جهانی دوم و همزمان با توطئه ی جداییِ «بخشی» از مسلمانان شِبه قاره ی هند و کاشتن بذر کینه، نفاق و اختلاف بین ایشان و جوامع هندو، سیک، بودایی و سایر اقوام و مذاهب آغاز و تا الان بصورت مدام بر طول، عرض و عمق آن افزوده شده و شعله های سوزنده ی زیر خاکستر را میان آنان برای همیشه روشن نگه داشته است!.
*۲)-* درگیری های تازه بین دو این کشور، گر چه مسبوق به سابقه بوده و قبل تر از آن نیز چهار جنگ خونین، پُر تلفات و خسارات زا را تجریه نموده و از سر گذرانیده اند، در عین حال اما با توجه به تغییرات ساختاری که طی سال های گذشته در نظم حاکم بر چند نقطه ی پیرامونی بوجود آمده.
مشکلاتی که توسط عده ای از تجزیه طلبان قومیِ «بلوچ» و انحصارگران قبایل «پختون» با هدف استقلال خواهی و یا تاسیس دولت مذهبی به سَبک و سیاقِ سلفیان و طالبان افغانستانی ایجاد گردیده و نهایتا اوضاع نابسامانِ اقتصادی و سیاسیِ منقطع!
و متزلزلی که در درون حاکمیت پاکستان و جامعه ی ۲۵۰ میلیونی آن رُخ نشان داده و..
همه و همه موجب تقویت این احتمال شده که شاید جنگ تحمیلی و خارجیِ این دفعه، بر خلاف گذشته معضلات جدی و جدیدی را برای نظامیان حاکم بر پاکستان و ژنرال های غیرمنتخب آن در داخل بوجود آورده و دردسرهای بزرگی را بدنبال داشته باشد!.
*۳)-* توجه داشته باشیم هر دو «دولت» و «ملتی» که امروز به دلایل مختلفِ ارضی و مرزی و یا کینه های تاریخی و تمدنی مقابل هم صف آرایی کرده، با تحریکات آشکار و پنهان برخی دشمنان معلوم الحال خارجی و اقدامات تندروهای «تکفیری» و «هندویِ» نادان داخلی در آستانه ی جنگی همه جانبه قرار گرفته و موجبات نگرانی های عمده ای برای ما و سایر همسایگان را فراهم نموده اند، از جمعیت صدها میلیونی مسلمان، بویژه جوامع عظیم پیروان امیرمؤمنان و آل خدای سبحان برخوردار بوده و بر همین اساس طبیعی است هر گونه تشدید بحران، ادامه ی درگیری و انجام بمباران و یا نظایر آن، اولین قربانیان و خسارت دیدگانش را همان مظلومان و بی پناهان متحمل خواهند شد.
موضوعی که به عقیده ما و بعضی دیگر از تحلیل گران، همین مساله عینا علت اصلی برای حضور و ورود یهودیان و مسیحیان با میدان داریِ هندویانِ صهیونیست در این ماجراجویی های دینی و مذهبی گردیده و دقیقا آن را بخشی از توطئه های جهانی رقیبان، مخصوصا نفاق افکنان و خباثت پراکنانِ باند پادشاهی باکینگهام جهت تضعیف موقعیت و موجودیت شیعیان و سایر مذاهب و ملل مسلمان ارزیابی می نمایند.
*✔️جمع بندی)-* گر چه با توجه به فاصله ی نسبتا زیاد مناطق سرزمینی و جغرافیای اصلیِ درگیری بین آن دو کشور با سرحدات ج.ا.ایران، احتمال گسترش دامنه ی مستقیم جنگ تا نقاط مرزی کشورمان بعید به نظر می رسد، در عین حال اما باید توجه داشته باشیم که:
*الف)-* بستن آب رودخانه های جاری و فصلی بزرگی همچون «سِند» روی جمعیت ۲۵۰ میلیونی پاکستان، با توجه به اقتصاد «کشاورزی پایه»ی این کشور همسایه و مسلمان قطعا موجبات مشکلات عدیده ی معیشتی، امنیتی و سکونتی برای اکثریت اتباع را موجب گردیده و تعداد زیادی را به مهاجرت و کوچ اجباری سمت مرزهای ج.ا وادار خواهد ساخت.
امری که بی شک فشارهای مضاعفی را بر هموطنان و دولتمردان وارد و هزینه های غیرقابل انکاری را ایجاد خواهد نمود.
*ب)-* نقاط مرزیِ ۹۰۹ کیلومتری بین ایران و این همسایه شرقی، از گذشته تا همین الان نیز بدلیل حضور نداشتن ماموران نظامی و انتظامی پاکستان و عدم کنترل آن، محل امنی!
برای تردد اتباع افغانستان و پاکستان و رفت و آمد تروریست های وابسته به منافقان و معاندان و همچنین قاچاقچیان سوخت، انسان و ..بوده و بدیهی است در صورت استمرار جنگ و روانه شدن سیل آوارگان و مهاجران، کنترل آن بسیار سخت بوده و بر همین اساس لازم است هر چه زودتر نسبت به تقویت ساز و کارهای کنترلی، اعم از استقرار نیروهای تامینی و تدبیری، تامین امکانات بهداشتی و برپایی اردوگاه های موقت زیست بومی، برای حداقل ۳۰ میلیون نفر!، در «این» یا «آن»سوی مرزهای جغرافیایی اقدام مقتضی صورت گیرد.