جشنواره طبخ آبزیان در نیر برگزار میشود - تسنیم
مدیرکل شیلات استان اردبیل، از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد الهبخش، مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر خبر داد و اظهار کرد: هدف از این رویداد فرهنگی ترویج مصرف ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان و ارتقای سلامت جامعه است.
وی با اشاره به اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار، از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان نیر خبر داد و افزود: این جشنواره جمعه 9 خرداد امسال در منطقه تفریحی و گردشگری بولاغلار شهرستان نیر برگزار خواهد شد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل در تشریح اهداف این جشنواره تصریح کرد: ترویج مصرف ماهی و آشنایی مردم با روشهای متنوع طبخ آبزیان، مهمترین اهداف این جشنواره است.
الهبخش گفت: متأسفانه سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل حدود 11.5 کیلوگرم است که نسبت به میانگین جهانی، 20 کیلوگرم پایینتر است که برگزاری چنین رویدادهایی میتواند در ارتقای سطح آگاهی و ذائقه مردم نقش مؤثری ایفا کند.
وی با تأکید بر خواص دارویی و تغذیهای آبزیان خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای جهان، ماهی نه تنها به عنوان ماده غذایی بلکه به عنوان دارو توصیه میشود و تلاش ما نیز بر این است تا با بهرهگیری از چنین ظرفیتهایی، گامهای مؤثری در حوزه سلامت عمومی برداریم.
به گزارش تسنیم، زمان تحویل غذا از ساعت 10 تا 12 و مراسم اصلی جشنواره طبخ آبزیان از ساعت 14، بعد از نماز جمعه برگزار شده و در پایان جشنواره به نفرات برگزیده جوایز ارزندهای اهدا میشود.
انتهای پیام/132/