سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم اعدام متجاوز به عنف در شاهرود اجرا شد

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 11:17
سمنان- رئیس کل دادگستری استان سمنان از اعدام متجاوز به عنف و اکراه بانوی جوان شاهرودی خبر داد.
اعدام،پرونده،قرار،متجاوز،اكبري،سمنان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق اکبری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران در دادگستری سمنان از اعدام یک متجاوز در شاهرود خبر داد و ابراز کرد: در پی اعلام شکایت بانوی جوان شاهرودی مبنی بر ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه توسط فردی، پرونده مورد رسیدگی انتظامی و قضائی قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تائید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعب دیوان عالی کشور مورد تنفید قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان سمنان در ادامه تصریح کرد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم علیه به دار مجازات آویخته و اعدام شد.
اکبری در خاتمه تصریح کرد: حفظ و تأمین امنیت پایدار جامعه خط قرمز دستگاه قضائی استان است و چنانچه از سوی مرتکبان در معرض آسیب قرار بگیرد با برخورد سریع، قاطعانه و عبرت آموز همراه است.