خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادق: ۲۰۰ هزار فرهنگی صاحبخانه می‌شوند

مهر | اجتماعی و حوادث، اقتصادی، بازار | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 11:16
وزیر راه و شهرسازی گفت: با اجرای تفاهمنامه جدید، ۲۰۰ هزار نفر از فرهنگیان واجد شرایط از طریق ساخت، واگذاری زمین یا ساخت گروهی صاحبخانه خواهند شد.
شهرسازي،ساخت،تلاش،وزارت،صادق،مسكوني

به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت) در مراسم انعقاد قرارداد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان با تأکید بر اهمیت این طرح، اظهار کرد: وقتی در نظر بگیریم که هر واحد مسکونی چه میزان انرژی و تلاش نیاز دارد تا در شأن مردم باشد، متوجه می‌شویم که این عدد بزرگی است و با تفاهمات انجام‌شده و در حال انجام، اقدامات اجرایی به نتیجه خواهد رسید.
وی افزود: در این تفاهم‌نامه تلاش شد آسیب‌شناسی تفاهم‌نامه‌های قبلی انجام شود تا مشخص شود چرا به نتیجه مطلوب نرسیده‌اند.
بخشی از این موضوع به تخصیص اراضی و نوع حمایت وزارت راه و شهرسازی بازمی‌گردد و بخش مهم‌تری نیز به ظرفیت اجرایی وزارت آموزش و پرورش مربوط است.
صادق ادامه داد: خوشبختانه در این تفاهم‌نامه به پتانسیل بالای آموزش و پرورش توجه شده است.
شرکت‌ها، تعاونی‌ها و انجمن‌هایی که می‌توانند در ساخت مسکن ورود کنند و اساساً این وظیفه ذاتی آن‌هاست، در این تفاهم‌نامه پررنگ دیده شده‌اند.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: تمام تلاش بر آن است که تسهیل‌گری دولت از طریق وزارت راه و شهرسازی به بهترین نحو انجام شود.
خدمات‌رسانی در حوزه مسکن، اعم از ساخت، واگذاری زمین یا ساخت گروهی، در این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده و با توجه به تجارب گذشته، به اجرای آن امیدواریم.
تکمیل می‌شود…