خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اولین تمرین راهبردی شبیه سازی پاندمی ناشناخته» برگزار شد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 08:52
«اولین تمرین راهبردی شبیه سازی پاندمی ناشناخته» به ابتکار دانشگاه عالی دفاع ملی و همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد.
راهبردي،دفاع،دانشگاه،ملي،كشور،غيرعامل،پدافند،زيستي،تمرين،مقدم

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین تمرین راهبردی شبیه سازی یک رخداد زیستی در ایران با عنوان «پاندمی ناشناخته» به ابتکار دانشگاه عالی دفاع ملی و همکاری و هماهنگی سازمان پدافند غیرعامل کشور روز شنبه ۲۰ اردیبشهت 1404 در سازمان پدافند غیرعامل کشور اجرا گردید.
در این تمرین راهبردی که با حضور نمایندگان کلیه دستگاه‌های ذیربط کشور، نیروهای نظامی و انتظامی، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط، صدا وسیما و سازمان‌های پژوهشی و تحقیقاتی و تسهیل‌گر برگزار گردید، سرتیپ غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ابتدا ضمن بیان تاریخ تهدیدات زیستی در جهان و کشورمان، به غفلت‌های بشری در حوزه بهداشت اشاره نمود و وارد شدن تلفات جانی تهدیدات زیستی به جامعه جهانی را ناشی از این غفلت‌ دانست.
جلالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طراحی و اجرای اولین تمرین راهبردی شبیه‌سازی رخداد زیستی توسط دانشگاه عالی دفاع ملی و سازمان‌ پدافند غیرعامل، از سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم و همکارانشان در دانشگاه عالی دفاع ملی تقدیر و تشکر نمود.
اسماعیل احمدی مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی نیز در سخنان خود به اهمیت این تمرین در سطح راهبردی در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: انطباق ما با رویدادها به سرعت انجام می‌شود و این ویژگی ما در مدیریت بحران است.
وی افزود: باید توانایی‌های خود را در همه ابعاد اقتصادی، لجستیکی و اداری افزایش دهیم که این موضوع سبب تاب‌آوری می‌گردد.
وی ادامه دادند: اگر بخواهیم در بحران‌ها غافلگیر نشویم لازمه‌اش آینده‌پژوهی است.
دکتر احمدی مقدم همچنین اضافه کردند: استفاده از هوش مصنوعی و کلان‌دادها در بعد تصمیم‌یاری بسیار مفید و مهم است، اما در سطح راهبردی هنوز هم تصمیم‌های انسانی است که تصمیمات عملی و واکنشی را اتخاذ و اجرایی می نماید.
وی ادامه داد: دانشگاه عالی دفاع ملی سال‌هاست که بازی‌های راهبردی را اجرا می‌نماید و اهمیت این بازی به این است که نوعی آینده‌پژوهی می‌باشد و در واقع در آینده ایستادن و مهندسی معکوس کردن است.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اظهار داشت: شما در آینده قرار دارید و در درون یک بحران؛ و باید فکر کنید که در ۲ یا ۵ سال گذشته چه کارهای بایستی انجام می‌گرفت که اثر منفی این بحران به حداقل‌ها کاهش یابد.