خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انعقاد تفاهم نامه تامین مسکن فرهنگیان/390هزار معلم فاقد مسکن

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 08:30
تفاهم نامه تأمین مسکن فرهنگیان میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش منعقد شد. هم اکنون 390 هزار نفر از معلمان فاقد مسکن هستند.
مسكن،فرهنگيان،واحد،وزارت،اشاره،پرورش،آموزش،شهرسازي،صندوق،معاون

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم امضای تفاهم‌نامه مسکن فرهنگیان امروز میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در این مراسم با اشاره به اهمیت موضوع مسکن معلمان اظهار داشت: اگر مشکل مسکن فرهنگیان حل شود، نیمی از مشکلات دولت برطرف خواهد شد.
وی در ادامه به آمارهای نگران‌کننده‌ای اشاره کرد و افزود: 20 تا 25 درصد از جمعیت فرهنگیان، معادل 185 هزار نفر، به‌علاوه 210 هزار نفر از استخدامی‌های جدید، فاقد مسکن هستند.
در مجموع، 390 هزار فرهنگی از میان یک میلیون و 45 هزار معلم، فاقد مسکن قطعی‌اند.
فرهادی با اشاره به عملکرد گذشته در این حوزه تصریح کرد: 55 هزار واحد مسکن مهر به فرهنگیان اختصاص یافت، اما سایر تعهدات محقق نشد.
مهم‌ترین ظرفیت موجود، تعاونی‌های مسکن فرهنگیان هستند که در دو دهه اخیر، 123 هزار واحد ساخته و 18 هزار واحد را نیمه‌تمام رها کرده‌اند.
وی از تأمین 85 هزار قطعه زمین و 12 هزار و 500 واحد مسکونی جدید خبر داد و تأکید کرد: تعاونی‌های مسکن به‌طور میانگین سالانه 8 هزار واحد به فرهنگیان تحویل می‌دهند.
معاون وزارت آموزش و پرورش همچنین به نقش صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد و گفت: شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان، زیرمجموعه این صندوق، تاکنون 12 هزار واحد مسکونی را تحویل داده است.
حمایت ویژه از 450 تعاونی فعال، ورود جدی‌تر صندوق به حوزه ساخت‌وساز، و استفاده از اراضی مازاد آموزش و پرورش، از جمله درخواست‌های ما از وزارت راه و شهرسازی است.
از سوی دیگر، طاهرخانی، معاون وزارت راه و شهرسازی نیز با اشاره به پوشش 22 هزار فرهنگی در طرح حمایتی مسکن، اعلام کرد: موضوع کلیدی این تفاهم‌نامه، همکاری همه‌جانبه مدیران استانی دو وزارتخانه برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در مدت‌زمانی محدود است.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگی میان استان‌ها برای تسهیل فرآیندها و تخصیص منابع، نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت این طرح خواهد داشت.
انتهای پیام/