خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

اعتماد | همه | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 23:40
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به چالش عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه گفت:تعیین اقلام تخم‌مرغ نطفه‌دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالا‌های اساسی خارج شده‌اند.
جهاد،كشاورزي،وزارت،اساسي،چالش،ارزي،بازرگاني،واردات،مديريت،بو ...

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به چالش عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه گفت:تعیین اقلام تخم‌مرغ نطفه‌دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالا‌های اساسی خارج شده‌اند.
کد خبر: 712645 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ۲۳:۳۷:۳۱
شهرزاد مشیری در جلسه - روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه - شورای مدیران وزارت جهاد کشاورزی که با حضور سرزده مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری برگزار شد، با اشاره به چالش‌های ساختاری، خواستار اصلاحات بنیادی برای استمرار موفقیت در تأمین، واردات و صادرات کالا‌های اساسی شد.
به گزارش تسنیم، وی اهمیت برنامه‌ریزی در حوزه بازرگانی را اساسی دانست و گفت: حتی بهترین منابع هم بدون برنامه‌ریزی به مقصد نمی‌رسند؛ که خوشبختانه در تعامل کامل با بدنه مدیریتی وزارتخانه و هدایت شخص وزیر، برنامه‌ریزی ارزی سال جاری را به‌موقع انجام دادیم و در اسفند، آن را به بانک مرکزی ابلاغ کردیم.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش بودجه ارزی از ۱۱.۵ میلیارد دلار به ۸ میلیارد دلار، افزود: این کاهش با هماهنگی کامل با بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مدیریت شد و به لطف خدا، تنظیم بازار در روز‌های پایانی سال، به‌رغم فشارها، به خوبی انجام شد.
وی ادامه داد: سفره مردم با وجود توزیع کالابرگ معیشتی در ایام نوروز و ماه رمضان به‌خوبی مدیریت شد و ما سال را با موفقیت به پایان رساندیم.
مشیری با بیان این که واردات با ارزبری کمتر و صادرات با رشد همراه بوده است، شرح داد: بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق مدیریت منابع و مصارف کنترل شد؛ اما در کنار این دستاوردها، سه چالش مهم باقی مانده که نیاز به همراهی ویژه دولت دارد.
وی توضیح داد: اولین چالش بدهی چند میلیارد دلاری ارزی است که از سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بابت واردات کالا‌های اساسی بر عهده دولت فعلی مانده و تأمین منابع ارزی کافی برای پرداخت به بخش خصوصی، دچار اختلال در زنجیره تأمین شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: دومین چالش عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه است؛ برای مثال، تعیین اقلام کالای اساسی از جمله تخم‌مرغ نطفه‌دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالا‌های اساسی خارج شده‌اند، در حالی‌که همچنان تأثیر مستقیم بر امنیت غذایی دارند.
وی سومین مسئله را به ساختار اداری بازگرداند و گفت: در زمان بحران، همه سراغ معاونان بازرگانی استان‌ها می‌روند و انتظار مدیریت فوری دارند، در حالی که این همکاران ساختار رسمی و تشکیلاتی در وزارتخانه ندارند.
این مقام مسئول ادامه داد: لازم است این تشکیلات به رسمیت شناخته شود تا با انگیزه و انسجام وظایف حساس خود را ادامه دهد.
مشیری تأکید کرد: با توجه به مسئولیت سنگین در حوزه واردات، صادرات و تخصیص ارز، باید ساختار بازرگانی در وزارت جهاد کشاورزی تقویت و تثبیت شود تا این حوزه حساس بتواند عملکرد مؤثر خود را ادامه دهد.