تخصیص ۲۶ درصد آسفالت دیلم به روستاهای فاقد دهیاری
بوشهر- مدیر بنیاد مسکن دیلم از تخصیص ۲۶ درصد آسفالت در این شهرستان به روستاهای فاقد دهیاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امید غریبی عصر شنبه در حاشیه بازدید مسئولان از آسفالت روستاهای شهرستان دیلم از تخصیص ۹ هزار متر مربع آسفالت به سه روستای فاقد دهیاری زیر ۲۰ خانوار در شهرستان دیلم خبر داد.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان دیلم افزود: این میزان آسفالت، معادل ۲۶ درصد از کل ۳۵ هزار متر مربع آسفالت تخصیص یافته به ۸ روستای شهرستان در سال جاری است.
غریبی افزود: روستاهای بویرات، شیخ زنگی و بابا حسنی شمالی برای اولین بار از بدو انقلاب اسلامی شاهد آسفالت معابر خود هستند.
وی تاکید کرد: این مهم با اعتباری بالغ بر ۹۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات بنیاد مسکن و فرمانداری شهرستان دیلم در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه روستای بویرات ۱۰ درصد از سهمیه کل آسفالت را به خود اختصاص داده، تاکید کرد: این پروژه نمادی از عدالت در توزیع امکانات و توجه ویژه بنیاد مسکن به مناطق کمتر برخوردار است.
غریبی خاطرنشان کرد: تخصیص ۲۶ درصد از کل آسفالت شهرستان به این سه روستا، نشان از عزم جدی بنیاد مسکن برای رفع محرومیت و بهبود کیفیت زندگی روستاییان دارد.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان دیلم همچنین خاطرنشان کرد: این سه روستا، اولین روستاهای فاقد دهیاری در شهرستان دیلم هستند که عملیات آسفالت در آنها اجرا میشود و این اقدام، گامی مهم در جهت توسعه متوازن و پایدار در سطح شهرستان به شمار میرود.