خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان دور اول مذاکرات تعرفه‌ای چین و آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 22:52
منابع می‌گویند مذاکرات چین و آمریکا درباره موضوعات تجاری فعلا به اتمام رسیده، اما فردا مجددا ادامه پیدا خواهد کرد.
چين،آمريكا،تعرفه،اعلام،رويترز،مناقشه،منبع،واردات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - رویترز به نقل از یک منبع آگاه بدون اشاره به محتوای گفت‌و‌گو‌ها بین هیئت مذاکره کننده چین و آمریکا، اعلام کرد که این مذاکرات فعلا پایان یافته، اما فردا (یکشنبه) ادامه خواهد داشت.
مقامات آمریکا و چین امروز در اولین گام آزمایشی برای کاهش تعرفه‌ها و خنثی کردن جنگ تجاری در کشور سوئیس با یکدیگر دیدار کردند.
در این دیدار «هی لی‌فنگ» معاون نخست وزیر چین و «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روسای هیئت‌های مذاکره‌کننده دو طرف بودند.
از زمان اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه علیه کشور‌های جهان، مناقشه تجاری آن به ویژه با پکن تشدید شده است.
این مناقشه بازار‌های مالی را مختل کرده و ترس از رکود شدید جهانی را برانگیخته است.
در همین حال، همزمان با آغاز مذاکرات، تحلیلگران اقتصادی می‌گویند که دو کشور نسبت به یکدیگر بی‌اعتماد هستند و بنابراین انتظار زیادی برای پیشرفت وجود ندارد.
ترامپ پیش از این اعلام کرده که ممکن است پس از گفتگوها تعرفه‌های چین را کاهش دهد.
او شب گذشته برای اولین بار تعرفه ۸۰ درصدی را مطرح کرد و گفت که فکر می‌کند این میزان مالیات بر واردات «مناسب» باشد.
ترامپ از زمان روی کار آمدن خود در ماه ژانویه، تعرفه‌های واردات کالا از چین را به ۱۴۵ درصد افزایش داده است.
از سوی دیگر، چین با ۱۲۵ درصد تعرفه تلافی جویانه با تصمیم ترامپ مقابله کرد و گفت که در برابر «امپریالیست‌ها» سر تعظیم فرود نخواهد آورد.
منبع: رویترز