خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 22:12
شطرنج‌بازان ایران در دور چهارم رقابت‌های قهرمانی آسیا، به نتایج متفاوتی دست یافتند.
تساوي،امتياز،آسيا،قهرمان،پيروزي،چين،دست،مبينا،برديا

باشگاه خبرنگاران جوان - در جریان چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ که به میزبانی امارات در حال برگزاری است، امروز (شنبه - ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نمایندگان ایران در بخش مردان و زنان، با صدرنشینی بردیا دانشور و پیروزی مهم مبینا علی‌نسب به کار خود ادامه دادند.
در بخش مردان، بردیا دانشور با تساوی مقابل شمس‌الدین وخیدوف، قهرمان دوره گذشته آسیا از ازبکستان، به امتیاز ۳.۵ رسید و با وجود سه شریک امتیازی، به لطف امتیازشکنی بهتر، صدرنشینی خود را حفظ کرد.
سینا موحد در میز سوم برابر آراویند کارتیکیان، استاد بزرگ قدرتمند هندی با ریتینگ ۲۶۵۸، شکست خورد.
در سوی دیگر، رضا مهدوی برابر ستورامان، قهرمان سابق آسیا از هند به تساوی رسید و همچنین محمدامین طباطبایی مقابل ژائو یوان‌هه از چین متوقف شد.
در دیگر میزها، پویا ایدنی برابر کائو چینگ‌فنگ از چین به تساوی رسید و نتوانست به امتیاز کامل دست یابد.
آبتین عطاخان نیز نتیجه را به آبهیجیت گوپتا، استاد بزرگ نامدار هندی واگذار کرد.
سید کیان پورموسوی مقابل محمد شواعو از مالدیو و مهدی نیکوکار مقابل استوارت فنسی از پاپوآ گینه نو به پیروزی دست یافتند.
در بخش زنان نیز مبینا علی‌نسب موفق شد با پیروزی مقابل فبیولا فیتریانا از اندونزی، سومین امتیاز خود را در جدول ثبت کند و همچنان در جمع مدعیان باقی بماند.
ملیکا محمدی، اما در مصافی دشوار با ناندیدا پی‌وی، قهرمان فعلی هند و دارنده دو عنوان قهرمانی آسیا مغلوب شد و در امتیاز ۲ باقی ماند.
طناز ازلی، دیگر نماینده ایران، مقابل جیانگ تیانیو از چین به تساوی دست یافت.