خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای مطالعات پروژه اسکله جزیره شمالی

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 21:30
بوشهر- مدیرکل شیلات استان بوشهرگفت: مشاور پروژه اسکله جزیره شمالی شهرستان گناوه انتخاب و مناقصه به‌منظور انجام مطالعات این پروژه برگزار شد.
اسكله،گناوه،شهرستان،صيادي،شيلات،پروژه،گذشته،سايبان،عقيل

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی عصر شنبه در حاشیه نشست تکریم و معارفه رئیس شیلات شهرستان گناوه گفت: در شهرستان گناوه فعالیت‌های بسیار خوبی در حوزه‌ها مختلف صید و آبزی پروری وجود دارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به شعار سال یعنی سرمایه گذاری برای تولید گفت: برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی در شهرستان گناوه نیاز است از سرمایه گذاران چه در پروژه‌های بزرگ و چه در پروژه‌های اقتصادی خرد حمایت شود.
وی در ارتباط برخی اقدامات عمرانی در سال گذشته در این شهرستان گفت: سال گذشته پروژه احداث سایبان اسکله صیادی گناوه به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال از محل فروش اموال مازاد شیلات استان تخصیص داده شده و خوشبختانه سایبانی به مساحت ۳۱۷ متر مربع در این اسکله ساخته شد.
وی افزود: همچنین در سال گذشته بمنظور افزایش ایمنی شناورهای صیادی و مقابله با خطرهای احتمالی آتش سوزی و سرایت آن به سایر شناورهای صیادی در اسکله صیادی گناوه یک دستگاه پمپ آتش نشانی سیار (پرتابل) برای این اسکله خریداری و راه اندازی شده است.
عقیل امینی در رابطه با اسکله جزیره شمالی این شهرستان توضیح داد: مشاور این پروژه انتخاب و مناقصه بمنظور انجام مطالعات این پروژه برگزار و شرکت مربوطه برای انجام این مطالعات با مبلغی نزدیک به ۱۲ میلیارد ریال انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: اطاله و ترمیم موج شکن موجود، ایجاد حوضچه آرامش لنج‌ها و قایق‌ها، اسکله تخلیه صید و سایبان و پارکینگ قایق‌ها و ساختمان‌ها و تأسیسات پشتیبانی از مواردی هست که قرار است در اسکله جزیره شمالی انجام گیرد.