تغییر تیم مذاکره کننده آمریکایی چندان اهمیت ندارد
به گفته نوش آبادی مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار میشود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرفهای پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیکخوی متین - حسین نوش آبادی عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تغییر تیم مذاکره کننده آمریکاییها بیان کرد: تغییر تیم مذاکره کننده و یا افزایش تیم آمریکایی ها چندان برای ما اهمیت ندارد و ما هم ممکن است متناسب با پیشرفت مذاکرات افرادی را اضافه کنیم.
اما مهم این است که مسئولیت اصلی مذاکره به اشخاصی است که رسما از طرف دولتها معرفی شده و طرف ما شخص وزیر امور خارجه مشخص بوده و تغییر افراد چندان اهمیت ندارند.
سفیر پیشین کشورمان در عمان تاکید کرد:، اما اگر افزایش اعضا باعث شود که اظهارات مختلف و متفاوت مطرح شود این اختلال ایجاد میکند.
مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار میشود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرفهای پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.
آمریکاییها تا به حال نسبت به خطوط قرمز ما حساسیتی نشان دادند، اما اظهار نظرات آنها گاهی متناقض است و این چندان موضع خوبی نیست، اما در این شرایط منطقه و موضوعات جهانی ما هم خواستار صلح پایدار و آرامش در منطقه هستیم چرا که واقع بینانه وارد این مذاکرات شدیم.
نوش آبادی درباره مواضع نه چندان سازنده رافائل گروسی درباره این مذاکرات گفت: گروسی باید توجه کند که مواضع ذاتی و مسئولیتهای خود را دنبال کند و اظهارات جانبدارانهای نباید داشته باشد که باعث زحمت مذاکره کنندهها باشد و بنابراین رئیس آژانس باید به صلح جهانی کمک کند و نباید از جاده بی طرفی خارج شود.
ایران عضور رسمی آژانس است و به قوانین پایبند است ما انتظار نداریم اظهار نظرات متناقض بشنویم.
عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در انتها گفت: وقتی که تیمی از طرف دولتی معین میشود حتما انگیزههایی وجود دارد.
این که آمریکاییها به این نتیجه رسیدند که باید برای منافع خودشان هم که شده مذاکره کنند نکته مهمی است.
سه دور مذاکرات شکل گرفته و این مذاکرات ادامه هم خواهد داشت.
نوش آبادی گفت:با این وجود ما به حسن نیت آنها شک داریم که بخواهند زیاده خواهی داشته باشند و بخواهند رفتارهای متفاوت با پروتکلهای بین المللی انجام دهند.
آمریکاییها امروز به مذاکرا ت نیاز دارند.
آنها نیز مشکلات اقتصادی و بحرانهای خود را دارند.
نوش آبادی بیان کرد: چارچوبهای مذاکره را ما اعلام کردیم.
اما این شک و تردیدهای ما مانع مذاکره ما نخواهد بود مگر این که بخواهند با تغییر رفتار و مطرح کردن مباحث غلط و مواضع متناقض بخواهند از خط قرمزهای ما عبور کنند.
ما با حفظ چارچوبهای خود مذاکرات را دنبال میکنیم.
آمریکاییها نیز باید از فشار مخالفین داخلی و صهیونیتهای متجاوز که به دنبال پایان مذاکرات هستند دوری کنند.