خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 19:12
پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که در روز‌های آینده همچون هفته گذشته وضعیت هوای این استان علاوه بر ناپایداری جوی در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه، همراه با وزش باد شدید و وقوع پدیده گردوخاک خواهد بود.
استان،باد،درجه،تهران،وزش،بيشينه،هواشناسي

باشگاه خبرنگاران جوان - بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران در پنج روز آینده در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است اما در سه روز آینده افزایش دمای هوا در استان دور از انتظار نیست.
برمبنای اطلاعات موجود، پیرو هشدار سطح زرد در ساعات عصر و شب به ویژه در بخش‌های جنوبی و غربی گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بر میزان ناپایداری جوی در سطح استان افزوده خواهد شد و گاهی وزش باد شدید و پدیده گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
همچنین امروز و فردا در ارتفاعات شمالی رگبار و رعدوبرق پراکنده مورد انتظار است.
براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از ‌شنبه تا چهارشنبه صاف و از بعدازظهر افزایش باد پیش‌بینی شده که از فردا یکشنبه احتمال وزش باد شدید و وقوع گرد و خاک به این وضعیت اضافه می‌شود.
همچنین هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای تهران از شنبه تا چهارشنبه هفته بین ۳۱ تا ۳۳ درجه سانتی‌گراد متغیر است، کمینه دمای استان نیز از ۲۱ تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد تغییر خواهد کرد.
براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۳۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌ و از طرفی توچال با بیشینه پنج درجه و کمینه صفر درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است.