خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

تسنیم | ورزشی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 18:11
رقابت های تورجهانی تنیس خلیج فارس با افتخارآفرینی نماینده ایران پیگیری شد تا کشورمان در فینال این رقابت ها نماینده داشته باشد.
ديدار،يزداني،تنيس،فينال،خليج،فارس،انقلاب

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس؛ مرحله نیمه ‌نهایی رقابت‌های تور جهانی خلیج فارس به میزبانی کشورمان و در ورزشگاه انقلاب تهران در شرایطی پیگیری شد که لحظاتی پیش علی یزدانی موفق شد با ارائه یک بازی جذاب و دیدنی از سد نماینده ایتالیا عبور کند و راهی فینال شود.
در این دیدار یزدانی موفق شد با نتیجه 1-6 ، 6-1 و 3-6 از سد متئو کوواتو از ایتالیا عبور و به عنوان تنها ایرانی راهی دیدار پایانی شود.
در دیگر دیدار این مرحله نماینده هند با برتری مقابل هموطن خود به دیدار پایانی راه یافت و حریف یزدانی در فینال تورجهانی خلیج فارس شد.
از ساعت 16 فردا(یکشنبه) دیدار فینال در زمین‌های تنیس مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار می‌شود.
هفته نخست تور جهانی تنیس خلیج فارس با جایزه 15هزار دلاری از 15 تا 21 اردیبهشت در زمین‌های مجموعه ورزشی انقلاب تهران آغاز و در حال پیگیری است.
هفته دوم این مسابقات نیز از 22 تا 28 اردیبهشت برگزار خواهد شد.
سرداوری هفته نخست بازی‌ها بر عهده سامان حسنی سرداور نشان نقره کشورمان است و شاهرخ کشاورز مدیریت بازی‌ها را بر عهده دارد.
انتهای پیام/