خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقبال عمومی به والیبال در یزد بالاست

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 17:53
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با اشاره به رشد چشمگیر والیبال در این استان، از عملکرد باشگاه ها و حمایت های زیرساختی تقدیر کرد و گفت: والیبال یزد امروز جایگاهی درخور در سطح ملی دارد و آینده این رشته در استان روشن است.
واليبال،استان،يزد،هاشمي،سالن،نامزدها،هيئت،اختصاصي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد ظهر امروز در نشست انتخاباتی هیئت رئیسه والیبال استان، اظهار کرد: استان یزد ظرفیت‌های بالایی در حوزه والیبال دارد و خوشبختانه امروز شاهد موفقیت‌های چشمگیر این رشته در سطح ملی هستیم.
وی افزود: مجمع انتخاباتی امروز از نظر کیفیت نامزدها بسیار مطلوب بود و برنامه‌ها و راهکارهای ارائه‌ شده برای توسعه والیبال استان، بسیار دقیق و امیدوارکننده بودند.
هاشمی با تبریک به محمد متوسط برای انتخاب به عنوان رئیس جدید هیئت والیبال استان، از او خواست تا از ظرفیت برنامه‌های دیگر نامزدها نیز در مسیر توسعه والیبال یزد بهره‌برداری کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در ادامه گفت: والیبال یزد در سطح کشور جایگاه خوبی دارد.
حضور تیم‌های باشگاهی چون شهداب، چادرملو، سنگ آهن، هوران و امیران در رده‌های مختلف سنی و رده‌های مختلف مسابقاتی، نشان‌دهنده پویایی والیبال در استان است.
همچنین در بخش والیبال ساحلی نیز عملکرد خوبی داشته‌ایم.
وی با اشاره به بهبود زیرساخت‌های ورزشی استان بیان کرد: سالن والیبال اردکان یکی از بهترین سالن‌های کشور در این رشته است و سالن شاهدیه نیز بهسازی شده و به صورت اختصاصی در اختیار والیبال قرار گرفته است.
هاشمی ادامه داد: در شهرستان بهاباد نیز سالن اختصاصی والیبال راه‌اندازی شده که مورد استفاده مطلوب قرار گرفته و در بازدیدهای میدانی این موضوع کاملاً مشهود است.
وی در پایان تأکید کرد: اگرچه از نظر زیرساخت‌های ورزشی هنوز به وضعیت ایده‌آل نرسیده‌ایم، اما شرایط موجود قابل قبول است؛ به‌ویژه با توجه به اینکه والیبال یکی از پرطرفدارترین رشته‌ها در استان یزد به‌شمار می‌رود.
انتهای پیام/781/