خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نان تغییر می‌کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 15:53
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران درباره اصلاح قیمت نان گفت: در مکاتبه با وزیر کشور و معاون اول رئیس جمهور، مقرر شد به زودی ابلاغیه اصلاح قیمت نان صادر شود.
مازندران،نان،تولايي،آرد،استانداري،سرپرست،معاونت،گردشگري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدابراهیم تولایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان اینکه طرح دغدغه‌های خبازان از طریق روسای اتحادیه‌ها در دستور کار جدی قرار دارد، اظهار داشت: مسائلی مانند قیمت نان و تأمین آرد باکیفیت در جلسات تخصصی مطرح شد.
تولایی درباره اصلاح قیمت نان تصریح کرد: با مکاتبه به وزیر کشور و معاون اول رئیس‌جمهور قرار است به‌زودی ابلاغیه اصلاح قیمت نان صادر شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران به بحث کیفیت گندم که یکی از دغدغه‌های مهم در استان است اشاره کرد و یادآور شد: گندم مازندران از 17 منبع مختلف تأمین می‌شود و ترکیب آنها با کیفیت‌های متفاوت است که سبب مشکلاتی در نانوایی ها شده است.
تولایی اظهار کرد: فعالیت کارخانجات آرد استان با 35 درصد ظرفیت در حال انجام است و این موضوع باعث افزایش هزینه تولید شده و نگرانی‌هایی برای کارخانه‌داران ایجاد کرده است.
وی گفت: مشکلات ناترازی انرژی و تأثیر آن بر خبازی‌ها سبب بروز مشکلاتی شده ‌و قطع برق موجب از کار افتادن کارتخوان‌ها شده و فروش نان در سامانه هم ثبت نمی‌شود؛ از سوی سامانه "نانینو" به‌عنوان فروش خارج از سیستم ارزیابی شده و منجر به اعمال تنبیهاتی برای واحد‌های خبازی می‌شود‌
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران یکی از موضوعات مطرح‌شده را اصلاح مدل حمل آرد از شکل کیسه‌ای و سنتی اعلام کرد و افزود: قرار است یکی از دانشگاه‌های استان طرح جایگزینی حمل بانکری را بررسی کند تا از نظر فنی و هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه‌تر است.
انتهای پیام/