خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشریح راهبردهای مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 15:30
معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بر لزوم بهره گیری هنرمندانه از همه ظرفیت های ارتباطی برای مقابله با ترفندهای رسانه ای دشمنان تأکید کرد.
بسيج،ارتباط،اجتماعي،تقويت،جامعه،مستضعفين،اميد،معاون،سازمان،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار میثم رضوان‌پور، معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین، ظهر امروز در دومین نشست رویداد "مدار امید" استان مرکزی ارتباط مستقیم و چهره‌ به‌ چهره با مردم را مؤثرترین راهکار در برابر جنگ رسانه‌ای دشمنان دانست و گفت: برای حل مشکلات جامعه، باید بتوانیم با تمام اقشار، حتی دورترین افراد در صف مطالبات مردمی، ارتباط برقرار کنیم و این امر نیازمند همت و برنامه‌ریزی جدی است.
وی افزود: وی افزود: دشمنان ما در تلاشند با استفاده از ابزار رسانه، بر افکار عمومی، به‌ویژه جوانان، تأثیر بگذارند و اهداف خود را پیش ببرند و ما باید با تکیه بر ارتباط چهره‌ به‌ چهره و ظرفیت‌ های داخلی، این نفوذ را خنثی کنیم و اگر ارتباط زنده و انسانی را تقویت نکنیم، میدان اثرگذاری را بی‌دفاع در اختیار رسانه‌های معاند قرار داده‌ایم.
رضوان‌پور تصریح کرد: رسانه‌ها کافی نیستند و ارتباطات رودررو با مردم، ضریب اطمینان بیشتری در انتقال پیام‌های اصیل و امیدآفرین دارد و مردم زمانی با یک پیام همدل می‌شوند که آن را از زبان کسانی بشنوند که در کنارشان حضور دارند و درد آن‌ها را لمس کرده‌اند.
ضمن اینکه، رسانه‌های بیگانه با القای ناامیدی به‌دنبال گسست اجتماعی هستند، اما ما باید با تعامل نزدیک و صمیمی، پیوند اعتماد را تقویت کنیم.
معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در شرایط فعلی، باید با نگاهی خلاقانه همه ظرفیت‌ها را بسیج کنیم تا از سکوهای ارتباطی موجود، بهترین بهره را برای انتقال پیام‌های تحول‌زا ببریم و تحول‌آفرینی بدون روایت مؤثر امکان‌پذیر نیست و روایت مؤثر نیز نیازمند حضور فعال و هوشمندانه در میدان ارتباطات است.
وی با اشاره به اهمیت روابط عمومی در ساختار بسیج و سپاه، عنوان کرد:روابط عمومی‌ها امروز میدان‌دار روایت‌های اثر بخش و امیدآفرین هستند و باید با تقویت شبکه‌های اطلاع‌ رسانی تحت عنوان مدار امید، نقش‌آفرینی مؤثرتری در جامعه ایفا کنند و هر ظرفیت ارتباطی، اگر با هدف‌گذاری دقیق و محتوای الهام‌ بخش همراه باشد، می‌تواند به نقطه شروع یک جریان امید در جامعه تبدیل شود.
معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: توجه به خانواده‌ پاسداران مورد تأکید است چراکه این خانواده‌ها می‌توانند حلقه‌های واسط مهمی برای شناخت دقیق‌تر مسائل جامعه باشند و تقویت ارتباط با آنان باید به‌صورت عملی در دستور کار قرار گیرد.
ضمن اینکه، این خانواده‌ها علاوه‌ بر نقش تربیتی و فرهنگی، می‌توانند بازوان توانمند شبکه‌ سازی اجتماعی در مسیر پیشرفت و تعالی باشند.
انتهای پیام/711/