خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فولاد مبارکه با ورق‌های خاص به رقابت جهانی می‌رود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 15:12
مدیرعامل فولاد مبارکه پیش بینی کرد تا تیرماه امسال انتقال آب دریا به فولاد مبارکه تکمیل و از آب رودخانه بی نیاز خواهد شد.
مباركه،فولاد،محصولات،توليد،توسعه،شركت،زرندي،كيفي،مديرعامل،سي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین رونمایی از محصول استراتژیک و راهبردی «ورق ترش API x60» این شرکت، اشاره کرد: تمرکز بر تولیدات کیفی با ارزش افزوده بالا یکی از 12 پروژه استراتژیک در دست اقدام فولاد مبارکه است.
وی افزود: فولاد مبارکه با ثبت شرکت جدید ورق‌های آلیاژی فولاد مبارکه، مصمم به افزایش تولید کیفی است و با نگاهی نوین، اولویت توسعه محصولات کیفی را جایگزین توسعه فولادهای کمی و ساختمانی است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تاکید کرد: فولاد مبارکه، تولید ورق‌های سیلیکونی جهت‌دار با ظرفیت 100 هزار تن، ورق‌های سیلیکونی غیر جهت‌دار با ظرفیت 200 هزار تن و توسعه ورق‌های استنلس‌استیل را در دستور کار خود داراست.
البته سرمایه‌گذاری در نورد سرد از دیگر برنامه‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه به شمار می‌رود.
زرندی خاطرنشان کرد: تمرکز فولاد بر تامین نیاز صنعت نفت و گاز، رقابت‌پذیری فولاد مبارکه در سطح منطقه و جهانی را حفظ می‌کند و این شرکت درصدد است صنعت نفت و گاز را از واردات ورق بی‌نیاز کند.
وی در ادامه گفت: امروز، شرکت‌های فولادی علاوه بر دسته‌بندی بر اساس تناژ، بر اساس ارزش تولید نیز دسته‌بندی می‌شوند و فولاد مبارکه درصدد است محصولات خاص را به تولید انبوه برساند.
مدیرعامل مبارکه همچنین اعلام کرد: فولاد مبارکه کمتر از یک و نیم درصد از حوزه آبریز زاینده‌رود استفاده می‌کند و در حال حاضر استفاده از بازچرخانی پساب 12 شهر اطراف را در دستور کار خود دارد.
پیش‌بینی می‌کنیم تا تیرماه امسال انتقال آب دریا به فولاد مبارکه تکمیل و از آب رودخانه بی‌نیاز خواهد شد.
فولاد مبارکه محصولات خود را به بیش از 50 کشور دنیا صادر می‌کند و با توسعه واحدهای نورد گرم و سرد خود، از صادرات محصولات میانی جلوگیری به عمل خواهد آورد.
زرندی تصریح کرد: فولاد مبارکه با راه‌اندازی صندوق vc به عنوان بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور، با بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بیش از 39 شرکت دانش‌بنیان را محقق ساخته است.
انتهای پیام/