خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از صنایع کشور از اولویت‌های اصلی است - تسنیم

تسنیم | بازار | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 14:34
مدیرکل دیوان محاسبات استان اصفهان در دیدار با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تاکید کرد: حمایت از صنایع کشور از اولویت های اصلی است.
مباركه،فولاد،محاسبات،ديوان

علی کرمانی، مدیرکل دیوان محاسبات استان اصفهان و هیئت همراه، روز شنبه 13 اردیبهشت‌ماه به‌منظور دیدار با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در محل دفتر این مجموعه حضور یافت و ضمن تبادل‌نظر با سعید زرندی، حمایت از صنایع کشور ازجمله فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین فولادساز کشور را از اولویت‌های اصلی برشمرد.
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در این نشست با بیان اینکه فولاد مبارکه به‌طور مستمر همکاری لازم را با دیوان محاسبات استان اصفهان داشته صورت داده است، گفت: گروه فولاد مبارکه در راستای تحقق شفافیت‌های مالی، همواره آمادگی هرگونه همکاری با دیوان محاسبات استان اصفهان را داشته و مدیریت این مجموعه به شفافیت در همه حوزه‌های عملکردی معتقد است.
انتهای پیام/