خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه یزد در سال 1404

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 14:13
رئیس کل دادگستری استان یزد بر لزوم اصلاح نظام مند رویه های غلط، نیازسنجی دقیق و حمایت هوشمندانه از بخش تولید تأکید کرد و گفت: مهم ترین راهبرد سال جاری این ستاد را ارائه راهکارهای عملیاتی در راستای تحقق شعار سال دانست.
يزد،اجراي،دقيق،تأكيد،صنايع،مشكلات،استان،توليد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در یکصد و چهل و سومین جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه استان یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی با تأکید بر ضرورت اصلاح رویه‌های اشتباه و تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی، خواستار رویکردی دقیق، فنی و بلندمدت برای گره‌گشایی از مشکلات تولیدی شد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات تولید نباید صرفاً با صدور یک مصوبه برای یک واحد خاص باشد، افزود: اگر یک رویه غلط با کار کارشناسی اصلاح شود، زمینه برای حل مشکلات مجموعه‌ای از صنایع فراهم می‌شود، نه فقط یک واحد تولیدی.
رئیس کل دادگستری استان یزد همچنین بر نیازسنجی دقیق از چالش‌های بخش تولید، تعیین اولویت‌ها در اجرای طرح‌های جدید، و نوسازی طرح‌های نیمه‌تمام و فرسوده تأکید کرد و خواستار بازنگری در طرح‌های قبلی و بررسی دلایل عدم اجرای آن‌ها شد.
وی با اعلام حمایت کامل دستگاه قضا از سرمایه‌گذاری واقعی و مولد، گفت: باید در برابر سودجویانی که از خلأهای قانونی، بخشنامه‌های لحظه‌ای و روابط غیررسمی سوء استفاده می‌کنند، با قاطعیت ایستاد.
طهماسبی در ادامه با اشاره به ناترازی انرژی، قطعی بی‌برنامه برق و وضعیت اشتغال اتباع در صنعت استان، این مسائل را از چالش‌های مهم پیش‌روی تولید در یزد دانست و تأکید کرد: باید برای این موارد، نقشه راه دقیق و جامع تدوین شود.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری درباره به‌کارگیری اتباع در صنایع باید کارشناسی‌شده، منسجم و قابل اجرا باشد و همه دستگاه‌ها به اجرای آن پایبند باشند.
همچنین در زمینه قطعی برق صنایع، اگر گلایه‌های تولیدکنندگان مستند و منطقی باشد، مطالبه‌گری جدی از مسئولان مربوطه انجام خواهد شد.
انتهای پیام/781/