خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کمیته داوران به گل مشکوک پرسپولیس به خیبر

مشرق | ورزشی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 13:58
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت داوران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال اظهار نظر کرد.
داوران،خطاي،بازبيني،داور،داوري،كميته،فوتبال

به گزارش مشرق، اسماعیل صفیری سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال امروز شنبه در گفت‌وگو با فدراسیون فوتبال با اشاره به قضاوت داوران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال کشور گفت: خوشحالم سه داور جوان را برای بازی‌های حساس هفته گذاشتیم و آنها جواب اعتماد کمیته داوران را خیلی خوب دادند.
این اتفاق خیلی خوبی برای جامعه داوری محسوب می‌شود.
سرپرست کمیته داوران افزود: اشتباهات داوری در این هفته‌های خیلی مهم که بازی‌ها به‌طور همزمان برگزار می‌شوند، بسیار اندک شده است که نشان می‌دهد رفته رفته با سازوکار داوری با توجه به اولین سال استفاده از VAR در حال پیشرفت هستیم.
همچنین زمان کمتری برای بازبینی صحنه‌ها اتخاذ می‌شد که نشان می‌دهد رفته رفته در حال ارتباط وسیع‌تر داوران با این سیستم هستیم.
وی در واکنش به اعتراض تیم چادرملو به خطای خطرناک بازیکن استقلال که منجر به آسیب‌دیدگی بازیکن این تیم شد، تأکید کرد: در بازبینی صحنه مشخص شد نیازی به اخراج نبوده است.
داور نهایتاً می‌توانست با کارت زرد برخورد کند.
صفیری درباره ادعای سعید دقیقی سرمربی خیبر خرم‌آباد راجع به خطای هند اوستون ارونوف هنگام به ثمر رساندن گل دوم پرسپولیس در جدال با این تیم تصریح کرد: به هیچ وجه خطای هندی صورت نگرفت.
بارها صحنه مورد بازبینی واقع شد.
ضمن اینکه کمک داور نیز در موقعیت بسیار خوبی قرار داشت تا به درستی بازی ادامه پیدا کند که منجر به گل دوم پرسپولیس هم شد.