توسعه گردشگری کرمانشاه؛ از هتل 5 ستاره تا مجتمع تفریحی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از جذب سرمایه گذارانی برای احداث هتل پنج ستاره در مرکز شهر و احداث بزرگ ترین مجتمع تفریحی گردشگری غرب کشور در استان کرمانشاه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، داریوش فرمانی در نشست خبری که امروز در اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار شد با اشاره به اختلاف نظرها پیرامون پروژه تلهکابین کرمانشاه، از انجام کاوشهای باستانشناسی در دشت کاهو خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر تعیین عرصه و حریم این محوطه باستانی و بررسی کارشناسان میراث فرهنگی، شهرداری موظف است نقشه اجرایی مبدأ و مقصد پروژه را با جزئیات کامل به وزارتخانه ارائه دهد تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.
وی تأکید کرد: تصمیم نهایی در خصوص تلهکابین، با در نظر گرفتن سه عامل اصلی شامل بررسی نقشه شهرداری، نتایج باستانشناسی دشت کاهو و نظرات کارشناسان ثبت جهانی طاقبستان اتخاذ خواهد شد و به طور قطع نتیجه نهایی در جهت حفظ آثار تاریخی و حمایت از زیرساختهای گردشگری خواهد بود.
سرمایهگذاریهای میلیاردی در گردشگری کرمانشاه
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از تقاضای یک سرمایهگذار خارجی برای احداث هتل پنج ستاره با استانداردهای بینالمللی در مرکز شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: این پروژه با برآورد هزینه 1200 تا 1500 میلیارد تومان، در زمینی به مساحت 2000 مترمربع در میدان آزادی احداث خواهد شد.
فرمانی با اشاره به اینکه مالک برای ساخت این هتل درخواست 500 میلیارد تومان تسهیلات داشته است افزود: این پروژه اکنون در مرحله استعلام قرار دارد و در صورت صدور مجوز از سوی شهرداری کار از سوی سرمایهگذار آغاز میشود.
وی همچنین از برنامه سرمایهگذاری 3000 میلیارد تومانی برای احداث بزرگترین مجتمع گردشگری غرب کشور در محدوده 17 هکتاری بین ماهیدشت و چهارزبر خبر داد و عنوان کرد: این مجتمع شامل بخشهای تفریحی، سرگرمی، پذیرایی، اقامتی، ورزشی و گردشگری کشاورزی خواهد بود.
حفاظت از بافت تاریخی و خانههای قدیمی
فرمانی با اشاره به وجود بافت تاریخی در 180 شهر کشور، از تهیه طرح ویژه بافت تاریخی کرمانشاه با همکاری مشاور خبر داد و گفت: براساس قانون وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن مکلف به تهیه طرح ویژه بافت تاریخی هستند اما این موضوع دیر محقق شد.
وی بیان کرد: این طرح در سنقر و کلیایی به عنوان نخستین شهر کرمانشاه تهیه و در استان مصوب شده و اکنون باید به تصویب مرکز برسد و در کرمانشاه نیز قرارداد با مشاور برای تهیه طرح منعقد شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه همچنین از شناسایی 80 خانه تاریخی در بافت تاریخی کرمانشاه خبر داد که نیازمند ثبت و حمایت هستند و با اشاره به چالش عدم همکاری مالکان گفت: این موضوع از طریق دادستانی پیگیری خواهد شد و سیاست وزارتخانه تملک خانهها نیست.
فرمانی از اختصاص 150 میلیارد تومان برای ساخت موزه منطقهای غرب کشور در استان کرمانشاه خبرداد و عنوان کرد: ساخت موزه منطقهای، ساختمان اداره کل میراث فرهنگی و ثبت جهانی محور ساسانی و ساماندهی بافت بازارهای تاریخی در از موضوعاتی است که در سفر هیئت دولت به استان مطرح خواهد شد.
دیپلماسی فرهنگی و گردشگری با اقلیم کردستان
وی از برپایی نمایشگاه صنایع دستی استان کرمانشاه به عنوان نماینده ایران در سلیمانیه در 31 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: هدف از این اقدام تقویت دیپلماسی بین دو کشور و استان و معرفی جاذبههای تاریخی کرمانشاه در اقلیم کردستان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از اعلام آمادگی برای برگزاری فن تورهای گردشگری برای اقلیم کردستان خبر داد.
انتهای پیام/