خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته در دانشگاه‌های علوم پزشکی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 13:00
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به وجود حدود ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته گفت: برای رفع این کمبود‌ها حداقل به ۱۵ همت اعتبار نیاز داریم.
رسانه،نقش،فرهنگي،دانشجويي،خبرنگاران،جامعه،دانشجويان،بهداشت،م ...

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست هم اندیشی و صمیمانه خبرنگاران و اصحاب رسانه با مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت گفت: رسانه جایگاه اثربخش و بالایی در فرهنگ‌سازی دارد و نقش رسانه در فرهنگ‌سازی و انتقال تجربیات و افکار انسان‌ها بر هیچ کس پوشیده نیست.
حبیبی گفت: شما خبرنگاران افراد آگاه و با دانشی هستید که با قلم خود می‌توانید در شکل گیری اندیشه‌ها نقش به سزایی داشته باشید.
خبرنگاران نقش بسیار مهمی در انعکاس آرا و و نظرات صاحب نظران و تبادل اندیشه‌ها دارند و نقش نظارتی رسانه در جامعه از مهمترین ظرفیت‌های اصلاح امور و تعالی و پیشرفت جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: ما در راستای انجام فعالیت‌های خود در معاونت فرهنگی و دانشجویی به کمک و دانش شما خبرنگاران نیازمندیم و انتظار داریم شما عزیزان کمک حال ما در بازتاب اخبار فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی و حوزه‌های صنفی و رفاهی و تغذیه دانشجویی، خوابگاه، آموزشی و...
باشید.
۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌کاره رها شده‌اند
معاون وزیر بهداشت گفت: ما درحال حاضر حدود ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته داریم که برخی از آنها متاسفانه حدود ۵ تا ۶ سال است که نیمه کاره رها شده‌اند که مهمترین علت این معطلی، کمبود اعتبار است و حداقل برای رفع این کمبود‌ها به ۱۵ همت اعتبار نیاز داریم.
همچنین تلاش داریم از طریق سازمان برنامه و بودجه با اخذ اوراق بهادار و همچنین از طریق کمک خیرین و نیز دریافت وام ...
این کمبود منابع را جبران کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش هوش مصنوعی در رسانه اشاره کرد و گفت: امروزه کاربرد هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف از جمله رسانه تغییرات و تحولات چشمگیری داشته است.
از این رو شما خبرنگاران و اصحاب رسانه باید در مسیر رسالت اصلی خود که اطلاع رسانی است، به نقش و کاربرد‌های هوش مصنوعی تسلط داشته باشید و با علم به روز شده آن آشنا شوید.
در این نشست همچنین صالحی مشاور اجرایی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از حضور خبرنگاران در این نشست صمیمانه در آستانه روز روابط عمومی اظهار کرد: خوشبختانه ابزار اطلاع رسانی و تکنیک‌های انتشار اخبار متنوع‌تر از قبل شده است و در جامعه کنونی هر فردی بتواند در پوشش اخبار و اطلاع رسانی، روایتگری مناسب‌تری داشته باشد و مخاطبان بیشتری راجذب رسانه خود کند، قطعا موفق‌تر خواهد بود.
وی خطاب به خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: کار شما عزیزان کار سخت و پراسترسی است به دلیل آن که رسالت خطیری در راستای تزریق امید در جامعه دارید.
جامعه ما امروز نیاز به امید و انرژی مثبت دارد و هرچه شما بتوانید در قالب فعالیت‌های حرفه‌ای خود، این حس امید، سرزندگی و پویایی را به جامعه بهتر منتقل کنید، فارغ از وظیفه خود، به مردم و اطرافیان خود خدمت کرده‌اید.
امینی مشاور رسانه‌ای معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست با اشاره به نقش رسانه به‌عنوان بازوی ارتباطی مؤثر در حوزه فرهنگی، دانشجویی و سلامت، بر ضرورت تقویت همکاری میان رسانه‌های جمعی و پایگاه خبری مفدا تأکید کرد.
امینی با بیان اینکه مفدا به پشتوانه شبکه منسجم خود در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ظرفیت بی‌بدیلی در حوزه اطلاع‌رسانی تخصصی دانشجویی و فرهنگی دارد، اظهار داشت: در این دوره، این رسانه در حال بازسازی و تقویت حوزه دانشگاهی خود است و انتظار می‌رود رسانه‌های فعال در حوزه دانشجویان، در تعامل با مفدا رویکردی دو سویه، حرفه‌ای و سازنده در پیش بگیرند.
وی با اشاره به اینکه ارتباط مستمر و مؤثر دفاتر استانی خبرگزاری‌ها با شعب دانشگاهی مفدا می‌تواند به هم‌افزایی رسانه‌ای در سطح استان‌ها و دانشگاه‌ها منجر شود، تصریح کرد: چنین ارتباطی در نهایت به تقویت صدای دانشجویان، انعکاس دقیق مطالبات آنها و ارتقای سرمایه اجتماعی در جامعه دانشگاهی منجر خواهد شد.
امینی با تأکید بر اینکه مطالبه‌گری از حقوق اساسی دانشجویان به شمار می‌رود، گفت: رسانه‌ها، به‌ویژه رسانه‌های دانشگاهی، باید بستر بیان و پیگیری این مطالبات را فراهم کنند و در ایفای نقش حمایتگرانه از حقوق دانشجویان پیشگام باشند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در دانشگاه‌ها افزود: روابط عمومی‌ها باید در تعامل با رسانه‌ها با تقویت شفافیت و پاسخ‌گویی، زمینه ارتقاء شرایط صنفی، رفاهی و آموزشی دانشجویان را فراهم و بستر مشارکت دانشجویان در فرایند‌های فرهنگی و اجتماعی را ایجاد کنند.
منبع: مفدا