خواب سودجویان برای تصرف 150 هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ استان البرز گفت که با ورود به موقع از تغییر کاربری 150 هکتار از اراضی زراعی شهرستان چهارباغ جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی جلیلی با اعلام اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها در شهرستان چهارباغ که با حضور مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ، فرمانده یگان حفاظت اراضی شهرستان چهارباغ و یگان امداد شهرستان چهارباغ به انجام رسید، گفت: در پی گزارش اداره کل بازرسی استان البرز مبنی بر اقدام به تغییر کاربری غیرمجاز در «روستای قوهه» واقع در بخش مرکزی شهرستان چهارباغ، دستورات قضایی برای مقابله صادر شد.
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ ارزش این اراضی 150 هکتاری اعمال قانون شده را 3500 میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: در راستای اعمال قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی در «روستای قوهه»، از دیوارکشی به تعداد 200 مورد، بنای غیرمجاز 23مورد، دپوی مصالح 25 مورد، محوطه سازی 35 مورد و استخر به تعداد 12مورد جلوگیری شد.
جلیلی ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی و انتظامی شهرستان چهارباغ بر صیانت از بیت المال تاکید و خاطرنشان کرد: در این عملیات در خصوص 110 مورد انشعاب غیرمجاز برق و 23 مورد انشعاب غیرمجاز گاز توسط عوامل اداره برق و گاز قطع و جمعآوری به عمل آمد.
انتهای پیام/