احداث 85 فضای آموزشی با همت خیران و مردم در خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی گفت: 85 فضای آموزشی در راستای اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در خراسان جنوبی با همت خیران و مردم استان ساخته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی امروز شنبه در بیست و هفتمین جشنواره خیران مدرسهساز با اشاره به ساخت 2 هزار مدرسه خیرساز در خراسان جنوبی گفت: 6 پدر علم کشور از خراسان جنوبی هستند که دکتر غلامحسین شکوهی پدر تعلیم و تربیت یکی از آنهاست.
وی خاطرنشان کرد: تجلیل از خیران توسط دانش آموزانی انجام خواهد شد که از مدارس خیرساز استفاده خواهند کرد و به نوبه خود از طرف مردم خراسان جنوبی ازخیرانی که در این استان اقدام به مدرسه سازی کرده اند، تشکر میکنم.
به گفته وی در خراسان جنوبی دانش آموزان بااستعدادی وجود دارد که به دلیل نبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز آموزشی مجبور به ترک تحصیل شده اند.
وی اظهار کرد: برنامه ایدهآل ما 8 متر مربع برای هر دانش آموز در استان است که هر چند در بعضی از مناطق استان وضعیت خوبی در این زمینه داریم اما در بعضی از شهرستانهای استان همچنان کمبود فضای آنوزشی داریم.
وی ادامه داد : 85 فضای آموزشی در راستای اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در خراسان جنوبی با همت خیران و مردم استان ساخته خواهد شد.
استاندار در ادامه سخنانش با بیان این که برای هر یک از پروژههای مورد نظر، یک مدیر پروژه مشخص شده گفت: با تشکیل ستاد استان در این خصوص به جد پیگیر انجام اقدامات مورد نظر هستیم.
شایان ذکر است که در این جشنواره از کتاب " قصه حاجی" در باره زندگی حسن مومنی از خیران مدرسه ساز استان رونمایی شد و در ادامه 3 تفاهمنامه برای ساخت سه مدرسه 6 کلاسه توسط خیران و مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان امضا شد و در ادامه از خیران و فعالان در این حوزه تقدیر شد.
انتهای پیام*250