ورود میدانی کمیسیون اصل 90 مجلس به جنگلخواری و پسماند شمال - تسنیم
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس از ورود میدانی کمیسیون اصل 90 مجلس به جنگل خواری و پسماند شمال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، علی کشوری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس در شورای اداری در روستای کارمزد بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه باتوجه به پیگیریهای صورت گرفته برای حضور مسئولان در منطقه، دومین سفر رسمی اعضای کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی را در مازندران داشتیم، اظهار داشت: نماینگان عضو این کمیسیون در مازندران حضور پیدا کردند و به سه تیم مختلف تقسیم شدند و در سطح استان به سفرهای مختلف نظارتی پرداختند و بالغ بر 15 مورد از موارد مهم استان را مورد بازدید قرار دادند.
وی افزود: موارد مهم اعم از پسماند، بررسی مواردی که ترک فعل صورت گرفته بود، رفع تداخلات، جنگلخواری و قاچاق چوب و موارد دیگر بود؛ کمیسیون اصل نود آخرین مرجع تظلمخواهی مردم و یک رکن فراجناحی را شکل میدهد و جریان مربوط به خواست مردم در آن رسیدگی میشود.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس باتوجه به سفر اعضای کمیسیون اصل نود به سوادکوه درمورد موارد بررسی شده در این شهرستان گفت: یکی از موارد مربوط به منطقه به ویژه سوادکوه رفع تداخلات بود که براساس نقشههای قدیمی مربوط به سال 42 بود و گزارشهای دقیق و میدانی نبود از این رو الزامی برای اعضای اصل نود قرار دادیم که بازدید میدانی داشته باشند چراکه سالها مردم از این موضوعات رنج میبردند، موضوع بعدی نیز موضوع مربوط به حرائم بود این موارد هم بازدید میدانی انجام شد.
کشوری خاطرنشان کرد: رئیس کمیسیون اصل نود طبق وعدهای که در جلسات بازدید داده بود گفت که دو هفته بعد از سفر که یک هفته از آن گذشت و از هفته آینده میشود جلساتی برای اینکه مصوبات سفر مورد تصویب قرار بگیرد برگزار خواهد کرد و نتیجه جلسات به اطلاع مردم و دستگاهها خواهد رسید و برخی جلسات نیز نیاز به مطالعات بیشتر در تهران دارد.
عمران عباسی کالی نماینده دیگر حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه شورای اداری با بیان اینکه سوادکوه سهم بزرگی در عرصه تمدنی کشور دارد، گفت: به اعضای کمیسیون اصل نود و به رئیس کمیسیون اصل نود گفتم که نگاه باید عوض گردد و نگاه به سه حوزه استانی شمال کشور باید عوض شود؛ درست است که موهبت الهی وجود دارد اما محصور حرایم هستیم که باید بازنگری شود تا دست مدیران در مسیر توسعه باز باشد اگر نتوانیم نگاه را عوض کنیم با واقعیتهایی که ما را در مسیر آهنین قرار داد مواجه هستیم، روستاهای هزار ساله و 700 ساله ما در مشکلات قرار دارند، ضعف را حل کنید.
وی با توجه به برگزاری یادواره شهدا در روستای کارمزد که تیرماه برگزار خواهد شد باید به سردار کمیل ایمانی برجستهتر پرداخته شود، اظهار داشت: اگر سردار ایستادگی و جوان شایسته جاودانه ما کمیل ایمانی زاگرسنشین یا آذربایجاننشین بود امروز جایگاهش کم از همت و باکریها نبود، لذا در تمام یادوارههای شهدای سوادکوه نام این سردار باید در بلندا بدرخشد.
530 میلیارد اعتبار برای طرح هادی 37 روستای سوادکوه
علی اصغر احمدی مدیرکل بنیادمسکن مازندران نیز با بیان اینکه رعایت قانون برای ما الزام است، گفت:اگر قرار است سرمایه گذاری برای تولید در روستاها سرمایه گذاری کند باید حرایم را در نظر گرفت و طبق قانون الزام است که رعایت شود.
وی، خاطرنشان کرد : در سوادکوه از 170 روستا 130 روستا بالای 20 خانوار داریم که تکلیف داریم تا طرح هادی را اجرا کنیم و حدود 90 روستا تامین اعتبار و کار انجام شد.
احمدی، یادآور شد: امسال 37 روستا با اعتبار 530 میلیارد تومان در دست کار قرار داریم.
مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به حضور اعضای کمیسیون اصل نود در سوادکوه، اظهار داشت:یکی از مشکلات اساسی مردم سوادکوه و سوادکوه شمالی بحث تداخلات با منابع طبیعی است و ما به عنوان دستگاه اجرایی استان پای کار هستیم البته اگر ما هم فراتر از قانون اقدام کنیم باید پاسخگو مراجع قضایی باشیم.
وی، افزود: باتوجه به حضور اعضای اصل نود فرصتی است تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
انتهای پیام/