خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالش ارتباطی مردم بخش های چغامیش و مرکزی دزفول از ضعف آنتن دهی

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 12:01
دزفول - قطع و اختلال اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه در برخی از نقاط بخش های چغامیش و مرکزی دزفول دردسرهای بسیاری برای مردم این مناطق ایجاد کرده است.
آنتن،شهر،همراه،امام،وضعيت،تلفن،مركزي،مشكل،باتري،اينترنت،مهر، ...

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - مریم اسدی عیسوند: به رغم آنکه دسترسی راحت و آسان به آنتن دهی تلفن همراه از نیازهای ضروری هر فردی محسوب می‌شود اما مدت هاست که مردم برخی از نقاط بخش‌های مرکزی و چغامیش دزفول از وضعیت اینترنت و آنتن دهی محل سکونت خود رضایت چندانی ندارند.
گاهی اختلال اینترنت و قطعی آنتن در این نقاط به حدی است که زندگی روزه مردم را با دردسرهای جدی مواجه می‌کند، از همین رو آنان همواره خواستار رسیدگی سریع و جدی متولیان مربوطه در راستای رفع مشکل آنتن دهی محل سکونت خود هستند.
گلایه از شهر امام تا چغامیش
یکی از اهالی شهر امام بخش مرکزی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در شهر امام قابل قبول نبوده و بسیاری از مردم همواره از ضعف آنتن دهی در این شهر گلایه مند هستند.
وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در شهر امام قابل قبول نبوده و بسیاری از مردم همواره از ضعف آنتن دهی در این شهر گلایه مند هستند محمد اسماعیلی فر با اشاره به اینکه علیرغم مطالبه و پیگیری‌های صورت گرفته تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است، افزود: مقرر شده که مردم از طریق مکاتبه و به صورت دسته جمعی مطالبه خود را برای چندمین بار به گوش مسؤولان مربوطه برسانند.
به گفته وی شهر امام دومین شهر پرجمعیت شهرستان دزفول است اما با وجود این، وضعیت اینترنت در این شهر از رضایت چندانی برخوردار نیست.
یکی از اهالی بخش چغامیش نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: اختلال اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه در برخی نقاط این بخش فعالیت و زندگی روزمره مردم را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند.
زلقی افزود: مشکل آنتن دهی در مناطق روستایی خسارت‌های جبران ناپذیری به افراد وارد می‌کند، به طور مثال دانشجویان در زمان امتحانات پایان ترم به دلیل نداشتن خودروی شخصی و عدم دسترسی به آژانس از حضور در جلسه امتحان محروم می‌شوند، کسب و کارهای آنلاین دچار خسارت و فرصت‌ها برای رسیدگی به کارهای ضروری از بین می‌رود.
به گفته وی اختلال آنتن دهی در مواقع ضروری برای بیماران بدخیم و تصادفی احتمال اتفاقات ناگوار را نیز رقم می‌زند.
تقویت آنتن دهی در انتظار باتری
رئیس اداره مخابرات دزفول در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: قطعی‌های مکرر برق یکی از دلایل اختلال آنتن دهی تلفن همراه در برخی نقاط بخش‌های مرکزی و چغامیش به شمار می‌رود، چرا که پس از قطعی برق ارتباط ما نیز دوام چندانی ندارد.
قطعی‌های مکرر برق یکی از دلایل اختلال آنتن دهی تلفن همراه در برخی نقاط بخش‌های مرکزی و چغامیش به شمار می‌رود
محسن ارجمندیان با اشاره به اینکه بخش چغامیش در هفته‌های گذشته با قطع چندین ساعته آنتن نیز مواجه بوده، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته در راستای تقویت وضعیت آنتن در چند نقطه از بخش چغامیش و مرکزی، تقاضای باتری شده است.
به گفته وی روستای خیبر، روستای شهید بهشتی و شهر چغامیش در بخش چغامیش و همچنین شهرک محمد بن جعفر در بخش مرکزی از جمله نقاطی است که برای آن باتری تقاضا کرده‌ایم.
رئیس اداره مخابرات دزفول با اشاره به اینکه تقاضای باتری در همه جای ایران زیاد بوده و این مشکل تنها مختص خوزستان نیست، گفت: سال گذشته چندین باتری در استان نصب شد اما از آنجایی که استهلاک باتری در خوزستان بالا بوده و دوام زیادی ندارند، همواره با چالش کمبود باطری مواجه هستیم.
ارجمندیان با اشاره به اینکه قطعی برق بر تمامی صنایع و فعالیت‌های جامعه اثر گذاشته، اذعان کرد: قطع و وصل مکرر برق آسیب‌های چند صد میلیونی به سیستم‌های وارد می‌کند، اما با وجود این، پاسخگویی نیر وجود ندارد.
وی در خصوص وضعیت شهر امام بخش مرکزی گفت: شهر امام دارای دو دکل همراه اول بوده که تمام این شهر را پوشش می‌دهد؛ از طرفی وسعت شهر امام به حدی نیست که به دکل سوم نیاز داشته باشد؛ چرا که بر اساس ترافیک سنجی مشخص می‌شود که کدام نقطه به چه تعداد دکل نیاز دارد.
همچنین مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با هماهنگی فرماندار دزفول روستاهای بالای ۲۰ خانوار را مورد پایش قرار داده‌ایم تا روستاهایی که با مشکل ارتباطی مواجه هستند، مشخص شوند.
مهدی شه نظری افزود: یا از طریق بهینه سازی وضعیت سایت‌های موجود و یا در صورت نیاز، سایت‌های جدیدی ابلاغ خواهیم کرد تا مشکل ارتباطی این روستاها حل شود.
به گفته وی در شهرهای امام، میانرود و چغامیش سایت وجود داشته و موضوع بهینه سازی این سایت‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان تصریح کرد: بهینه سازی وضعیت موجود برای رفع مشکل ارتباطی در روستاهای بلادیه، سید عنایت و فضیلی که در حال حاضر سایت همراه اول وجود دارد پیگیری خواهد شد.
شه نظری اضافه کرد: روستای قلعه سردار نیز دارای دو سایت فول تکنولوژی همراه اول و ایرانسل در خارج از روستا بوده که مطابق برنامه ریزی انجام شده بهینه سازی این سایت‌ها نیز مد نظر ما خواهد بود.
وی گفت: چنانچه پس از بهینه سازی مشکلات آنتن دهی این روستاها حل نشود، اقدامات لازم برای اخذ اعتبار دولتی در راستای تعهد و پوشش سایت‌ها را در نظر خواهیم گرفت و یا اپراتور باید ملزم به ایجاد سایت جدید در راستای رفع مشکل ارتباطی شود.
به گزارش خبرنگار مهر امروزه اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه نقش بسیار مهم و حساسی در زندگی مردم ایفا کرده و از ضروری‌ترین نیازهای هر فردی به شمار رفته و استفاده از آن بخش زیادی از زندگی روزانه بشر را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.
از حضور در کلاس‌های آموزشی و تحصیلی آنلاین گرفته تا انجام سفارش‌ها و تماس‌های ضروری در مواقع اضطراری به ویژه در مناطق روستایی و دور دست از جمله صدها نیازهای جدی و انکار ناپذیر بشر به آنتن و اینترنت محسوب می‌شود.
از طرفی بسیاری از کسب و کار و درآمد افراد بدون دسترسی به این فناوری میسر نیست و ضعف حداقلی آن نیز خسارت‌های جبران ناپذیری به مردم وارد می‌کند، بنابراین تقویت آنتن دهی در بخش چغامیش همانند هر کجای دیگر، ضروری و نیازمند تمهیدات بدون بهانه مسؤولان مربوطه است.‌