خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غدیر پیام وحدت و صلح را زنده و پویا می کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 12:01
ساری- مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری گفت: غدیر پیام وحدت، عدالت، همبستگی و صلح را در جامعه زنده و پویا می کند.
غدير،جامعه،وحدت،عيد،عدالت،اسلامي،الگويي،واقعه،اخلاق،دين،خاتم ...

سید عطیه خاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: غدیر پیام وحدت، عدالت، همبستگی و صلح را در جامعه امروز زنده، پررنگ و پویا می‌کند و مسیر روشنی برای همدلی و پیشرفت همگان فراهم می‌آورد.
مدرس حوزه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری گفت: عید غدیرخم، رویدادی تاریخی و مذهبی است که در روز ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم هجری رخ داد و پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم در آن حضرت علی علیه السلام را به عنوان جانشین و رهبر امت اسلامی معرفی کرد، این واقعه در منطقه غدیرخم میان مکه و مدینه اتفاق افتاد و پس از آن آیه اکمال نازل شد که تکمیل دین اسلام را اعلام کرد.
وی افزود: پیام غدیر بر ولایت و رهبری شایسته تأکید دارد؛ معرفی علی علیه السلام به عنوان رهبر بر اساس لیاقت و فرمان الهی، الگویی برای انتخاب مدیران و مسئولان جامعه امروز است که باید بر اساس شایسته‌سالاری و اخلاق باشد، همچنین غدیر نماد وحدت و همبستگی امت اسلامی است و در شرایط کنونی که جوامع با تفرقه مواجه‌اند، بازگشت به پیام وحدت‌بخش غدیر می‌تواند راهگشا باشد.
خاتمی در ادامه گفت: عید غدیر پیامی قوی درباره عدالت اجتماعی و حمایت از محرومان دارد که با مسائل روز مانند عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد همخوانی دارد، این واقعه، پیوند دین و سیاست را نیز نشان می‌دهد؛ دین باید در متن جامعه و سیاست حضور فعال داشته باشد تا عدالت و اخلاق در جامعه تحقق یابد.
غدیر الگویی جامع برای سبک زندگی است
وی در ادامه با بیان اینکه غدیر الگویی جامع برای سبک زندگی اسلامی است که رشد مادی، عقلانی و معنوی انسان را در سایه تقوا و کمال انسانی ممکن می‌سازد، افزود: این واقعه پشتوانه وحدت، اخلاق، علم، اقتصاد و قدرت در جامعه اسلامی است و ضابطه اصلی تحقق جامعه اسلامی محسوب می‌شود.
خاتمی تصریح‌کرد: مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت مردم از دیگر پیام‌های غدیر است؛ همه افراد در سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود نقش دارند و بی‌تفاوت نبودن نسبت به مسائل جامعه، از آموزه‌های مهم غدیر است که امروزه در مشارکت در انتخابات و مطالبه‌گری نمود دارد.
وی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه برای ترویج اهمیت غدیر در رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از تولید محتوای ساده و جذاب، کمپین‌های تعاملی، مسابقات آنلاین و انتشار نرم‌افزارهای مرتبط بهره برد، افزود: این روش‌ها کمک می‌کند پیام‌های وحدت، ولایت و عدالت غدیر به صورت گسترده و تأثیرگذار منتقل شود.
استاد حوزه‌های علمیه در ادامه بیان کرد: این عید به عنوان بزرگ‌ترین عید مسلمانان شیعه، فرصتی برای تجدید پیمان با اصول ایمان، اخلاق و ولایت است و اگر مسلمانان به جای تمرکز بر اختلافات، به مشترکات توجه کنند، می‌توانند از این عید برای تقویت همبستگی و وحدت بهره‌مند شوند.
خاتمی در پایان خاطرنشان‌کرد: غدیر نه تنها یک واقعه تاریخی، بلکه الگویی برای مدیریت شایسته، مسئولیت‌پذیری، وحدت، عدالت و پیوند دین و سیاست است که هر کدام به‌طور عینی در مسائل روز جامعه قابل اجرا و الهام‌بخش هستند.