خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۴۹۵ مالخر/ ۸۳۳ فقره سرقت در اجرای طرح سراسری کشف شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 11:52
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: در مدت سه روز از اجرای طرح مقابله با مالخران و صنوف متخلف، ۴۹۵ مالخر دستگیر و حدود ۸۳۳ فقره سرقت کشف شد.
اموال،سرقت،مقابله،طرح،مالخران،مسروقه،آگاهي،پليس،سرقتي

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار داشت: در راستای مقابله با خریداران اموال مسروقه، طرح مقابله با مالخران اموال مسروقه با محوریت شناسایی و دستگیری مالخران، هفته اول اردیبهشت امسال به مرحله اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه این طرح به مدت سه روز به صورت سراسری اجرا شد، افزود: در نتیجه اقدامات به عمل آمده در این راستا ۴۹۵ نفر مالخر دستگیر شدند و حدود ۸۳۳ فقره سرقت کشف شد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا خاطرنشان کرد: بیشترین آمار دستگیری مالخران مربوط به استان خراسان رضوی، بیشترین کشفیات مربوط به استان تهران بزرگ و کمترین کشفیات مربوط به استان‌های مرکزی، مازندران، غرب تهران و قم است.
وی همچنین کشف اموال و رضایت مردم را از جمله اولویت‌های مهم در این خصوص عنوان کرد و گفت: یکی از جرایمی که امروزه به دغدغه‌ای برای مردم و مسئولان تبدیل شده، جرم سرقت است که به این منظور مقابله با این سارقان به صورت هدفمند در دستور کار قرار دارد.
سرهنگ اکبری با اشاره به اینکه طی اجرای این طرح از تعداد یک هزار و ۲۴۹ واحد صنفی بازدید و برای ۳۷۹ واحد نیز اخطار پلمب صادر شد، خاطرنشان کرد: هدف پلیس آگاهی از اجرای این طرح کاهش سرقت و افزایش احساس امنیت در جامعه و همچنین کنترل و مقابله با خرید و فروش اموال مسروقه است.
وی در پایان تصریح کرد: به واحد‌های صنفی توصیه می‌شود از خرید اموالی که احتمال سرقتی بودن آن را می‌دهند خودداری کرده و در صورت مواجه با کسانی که قصد فروش اموال مشکوک به سرقتی را دارند موضوع را برای بررسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
منبع: پلیس آگاهی