خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم ارتقای بهداشت فرآورده‌های خام دامی

مهر | اقتصادی، استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 11:18
بوشهر- معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت سلامت جامعه، از تلاش برای ارتقای سطح بهداشت فرآورده‌های دامی از طریق به‌کارگیری روش‌های نوین آزمایشگاهی خبر داد.
دامپزشكي،سازمان،محصولات،سلامت،ارتقاي،كيفيت،عمومي،كشور،دامي،آ ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، محسن مهدوی‌نژاد در همایش «توسعه زیست فناور دریایی و شیلات» در بوشهر اظهار کرد: سازمان دامپزشکی کشور به عنوان متولی اصلی بهداشت دام و محصولات دامی، مسئولیت ارتقای سلامت عمومی جامعه را برعهده دارد و در این راستا، همکاری با پارک‌های علم و فناوری می‌تواند نقش مهمی در توسعه محصولات دانش‌بنیان دامپزشکی ایفا کند.
وی با اشاره به حمایت از خوشه‌های دارویی و تولیدکنندگان فعال در حوزه دامپزشکی از زمان تأسیس پارک علم و فناوری، افزود: سازمان دامپزشکی تلاش می‌کند با ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره‌ای، به ارتقای کیفیت محصولات تولیدی کمک کند.
معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور، تشخیص‌های آزمایشگاهی مانند آزمایش‌های PCR و تحلیل ژنوم را از ابزارهای مهم در کنترل بیماری‌های ویروسی و باکتریایی دانست و تسهیل تشخیص‌های تخصصی، افزایش سرعت در پاسخ‌دهی و حذف موانع غیرضروری در روند نظارت‌ها را از اولویت‌های سازمان برشمرد.
وی با بیان این که حدود ۷۰ درصد مواد اولیه مورد استفاده در تولید خوراک دام وارداتی است، تصریح کرد: با نظارت دقیق بر این حوزه و ارتقای کیفیت مواد اولیه، می‌توان گام مؤثری در بهبود سلامت فرآورده‌های دامی برداشت.
مهدوی‌نژاد همچنین بر لزوم مدنظر قرار دادن همزمان رضایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان تاکید کرد و گفت: نظارت‌های سخت‌گیرانه علمی و دقیق در مواردی که سلامت مردم در اولویت است، ادامه خواهد داشت.
وی در پایان اظهار داشت: ماده هشت قانون سازمان دامپزشکی در خصوص نظارت بر محصولات وارداتی و صادراتی با جدیت و مطابق ضوابط اجرا می‌شود تا سلامت عمومی جامعه و کیفیت محصولات حفظ شود.