گرفتار شدن صهیونیستها در کمین مقاومت در محله الشجاعیه غزه - تسنیم
صهیونیست ها بار دیگر از واژه فریبنده «حادثه امنیتی سخت» برای حمله مقاومت به نیروهای اسرائیلی استفاده کرده و اعلام کردند که نظامیان این رژیم در محله الشجاعیه در نوار غزه در کمین مقاومت گرفتار شدند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های رژیم صهیونیستی امروز شنبه در ادامه سانسور تلفات ارتش این رژیم بار دیگر از واژه فریبنده «حادثه امنیتی سخت» در محله الشجاعیه در شرق نوار غزه استفاده کردند.
به گفته این منابع، در این حادثه یک دستگاه تانک ارتش رژیم صهیونیستی مستقیما هدف راکت ضد زره قرار گرفته که منجر به افزایش تلفات نظامیان اسرائیلی شد.
بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی در حال انتقال مجروحان به بیمارستان تل هشومیر در اراضی اشغالی هستند.
.
کانال عبری زبان «حدشوت للو تسنزورا» به نقل از شهرکنشینان صهیونیست گزارش داد: «ما در باتلاق غزه گرفتار شدهایم، این همان چیزی که حماس میخواست و متأسفانه به آن دست یافت.»
بیش از یک سال و نیم پیش ارتش اسرائیل بعد از شکست اطلاعاتی و نظامی در برابر مقاومت فلسطین در غزه، جنگی علیه این منطقه راه انداخت و گفت که اسرای خود را به خانه زنده بر میگرداند و مقاومت فلسطین را حذف خواهد کرد؛ ادعایی که تا این لحظه تحقق نیافته و شماری از اسرا در اثر حملات خودی کشته شده و مقاومت فلسطین همچنان پابرجاست.
انتهای پیام/