خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش تند حزب‌الله لبنان به اظهارات خصمانه ماکرون - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 10:53
مسئول روابط عربی و بین المللی حزب الله لبنان با انتقاد تند از اظهارات خصمانه اخیر رئیس جمهور فرانسه در کنفرانس خبری با جولانی علیه مقاومت، تاکید کرد که پاریس به عنوان به اصطلاح ضامن توافق آتش بس، تنها نظاره گر تجاوزات اسرائیل به لبنان بوده است.
حزب،الله،فرانسه،سوريه،همكاري،لبنان،رئيس،رويارويي،تشديد،اظهار ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عمار الموسوی، مسئول روابط عربی و بین‌المللی حزب الله روز گذشته طی سخنانی در واکنش به اظهارات خصمانه اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در مورد تشدید رویارویی با حزب الله اعلام کرد که ماکرون بار دیگر بدون هیچ توجیهی مواضع خصمانه و تکان دهنده‌ای را علیه مقاومت ارائه داده که ابعاد و اهداف آن غیر قابل درک است و این امر نگرانی‌ها و علامت سوال‌های زیادی را ایجاد می‌کند.
عمار الموسوی در پاسخ به سخنان ماکرون در کنفرانس مشترک سه روز قبل او با ابومحمد جولانی (احمد الشرع) رئیس دولت جدید سوریه که گفته بود فرانسه نقش کلیدی در این همکاری (اقدام علیه مقاومت) ایفا می‌کند و این همکاری منجر به تشدید رویارویی با حزب‌الله خواهد شد، اظهار داشت: طرف‌های درگیر در این همکاری چه کسانی هستند و ماکرون چه وظایفی برای انجام دادن در نظر دارد؟
آیا او در صحبت‌هایش در مورد تضمین ثبات در سوریه و لبنان جدی است؟
حزب الله تاکید کرد: همچنین آیا این موضع ماکرون در چارچوب ارسال پیام‌های محبت آمیز به برخی از کشورهای منطقه اتخاذ شد یا نه.
اظهارات رئیس جمهور فرانسه چیزی نیست جز تلاش برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی و کوتاهی در مسئولیتی که به عنوان یکی از ضامنان اجرای توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی بر دوش فرانسه گذاشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرانسه عمدتاً در برابر تجاوزات و جنایات صهیونیست‌ها علیه لبنان و نقض مکرر توافق آتش بس توسط رژیم اشغالگر از 27 نوامبر گذشته تاکنون سکوت کرده و نظاره‌گر بوده است.
این اظهارات مسئول روابط عربی و بین‌المللی حزب الله در واکنش به صحبت‌های سه روز قبل ماکرون با جولانی در یک کنفرانس مشترک بیان شد که طی آن رئیس جمهور فرانسه ادعا کرده بود، این کشور نقش اساسی در همکاری برای ثبات در سوریه و لبنان دارد و این همکاری منجر به تشدید رویارویی علیه حزب الله خواهد شد.
لازم به ذکر است که طی روزهای گذشته درگیری‌های شدیدی میان نیروهای لبنانی و سوری اتفاق افتاده بود و حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای در واکنش به این تنش‌ها تاکید کرد که برخی طرف‌ها سعی دارند نام حزب الله را در حوادث سوریه مطرح و این جنبش را از طرف‌های درگیر در سوریه معرفی کنند، اما حزب الله به شکل آشکار و قاطعانه همه این ادعاهای بی‌اساس را رد می‌کند.
انتهای پیام/