خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه یکپارچه بیماران خاص ایجاد می‌شود

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 10:41
معاون درمان وزارت بهداشت، با تاکید بر ایجاد شبکه یکپارچه دریافت اطلاعات بیماران خاص در سراسر کشور، افزود: کمبود دارو و مسائل درمانی افراد تالاسمی در این سامانه رصد و پیگیری می‌شود.
تالاسمي،درمان،بيماران،درماني،بهداشت،وزارت،كشور،پزشكي

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته در آئین اختتامیه همایش ملی تالاسمی، جوانی و امید به آینده با بیان اینکه اجرای بسته خدمتی و اصلاح تعرفه تزریق خون عزیزان تالاسمی کشور را با همکاری انجمن تالاسمی ایران و سازمان‌های بیمه‌گر پیگیری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: به کاستی‌ها در مناطق محروم کشور بخصوص استان سیستان و بلوچستان در زمینه ارائه خدمات درمانی مطلوب برای بیماران تالاسمی پایان می‌دهیم.
وی با تاکید بر ایجاد شبکه یکپارچه دریافت اطلاعات بیماران خاص در سراسر کشور، افزود: کمبود دارو و مسائل درمانی افراد تالاسمی در این سامانه رصد و پیگیری می‌شود.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تمرکز بیش از حد بیمارستان‌ها و مراکز آزمایشگاهی در تهران، بر لزوم توسعه مراکز درمانی ویژه بیماران خاص در سراسر کشور تاکید کرد.
رضوی در این همایش با بیان اینکه ما متعهد به ارائه بهترین خدمات به عزیزان تالاسمی هستیم، خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد تا با همکاری همه ارکان وزارت بهداشت، مشکلات موجود را کاهش دهیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان بر لزوم ارتقا کیفیت خدمات، افزایش حمایت‌های درمانی و تسهیل دسترسی بیماران به امکانات، دارو و فرارودهای خونی، تقویت زیرساخت‌های درمانی و حمایت از ارتقا کیفیت خدمات تخصصی برای بیماران تالاسمی مورد نیاز تأکید کرد.