خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واژگونی مرگبار پراید به علت خواب‌آلودگی راننده در خراسان شمالی

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 10:24
بجنورد- رییس پلیس راه خراسان شمالی از واژگونی یک دستگاه سواری پراید در محور فاروج به شیروان خبر داد که منجر به فوت یک نفر شد.
خستگي،جلو،راننده،رانندگي

سرهنگ رحمان اسپیدکار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در کیلومتر ۱۲ محور اصلی فاروج به شیروان (بعد از روستای برزل‌آباد)، یک دستگاه سواری پراید به علت عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی راننده، از مسیر منحرف و واژگون شد.
وی افزود: در این حادثه یکی از سرنشینان خودرو در دم جان باخت و راننده نیز به شدت مجروح شد که بلافاصله توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
رئیس پلیس راه خراسان شمالی در پایان با بیان اینکه بی‌توجهی به جلو از دلایل مهم سوانح رانندگی است، از رانندگان خواست: هنگام احساس خستگی یا خواب‌آلودگی، از ادامه رانندگی خودداری کرده و پس از استراحت کافی به مسیر ادامه دهند.