خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه برون رفت از ناترازی برق، اجرای قانون برنامه هفتم توسعه است

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 10:12
رفسنجان-معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: تنها راه برون رفت از ناترازی انرژی تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و همراهی مردم است.
استان،برق،وظيفه،قويدل،كرمان،مسئولين،پيشگيري،شهرستان،توليد،رف ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی قویدل، صبح شنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان رفسنجان که برای بررسی مشکلات ناترازی برق و ایجاد خسارت به کشاورزان ناشی از قطعی برق تشکیل شد گفت: متأسفانه بحران‌های کم آبی و خشکسالی‌های اخیر مسئولین را با مشکلاتی مواجه نموده است، اما فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد باید به بهترین شکل بهره برداری و مدیریت شود.
وی افزود: تنها راه برون رفت از وضعیت موجود استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان برابر ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان، ایجاد پنل‌های خورشیدی، تغییر روش‌های آبیاری از سنتی به مدرن و تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و همراهی مردم است.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی دستگاه قضا نظارت بر حسن اجرای قوانین مربوطه و پیشنهاد لازم جهت اصلاح قوانین است افزود: قطعاً روش‌های حل این معضل با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان امکان پذیر است.
قویدل، یادآور شد: حمایت از تولید، صنعت و کشاورزی در سیاست فعلی و شرایط کشور وظیفه مهم ما مسئولین است.
وی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان باید قطعی برق را به بهترین شکل ممکن مدیریت و در جهت پیشگیری از تبعات احتمالی اقدام نماید افزود: امرار معاش و تولید مردم بر پایه اقتصاد محصول محور استوار بوده و به عنوان مهمترین رکن اقتصاد مقاومتی استان و کشور است که توجه خاصی را می‌طلبد.
وی گفت: رنج کشاورزان، احساس تبعیض و بی عدالتی از ناحیه ایشان ناشی از عدم شفاف سازی و بی اطلاعی است که وظیفه مسئولین و متولیان امر بوده که به نظر می‌رسد به درستی عمل نشده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان تصریح کرد: مشکلات خاص استان کرمان را باید به درستی منعکس کرد و امکان برخی دستورالعمل‌ها با توجه به شرایط خاص استان وجود ندارد و ضرورت دارد صراحتاً به مرکز اعلام شود.
این مقام قضائی تاکید کرد: کارگروه ویژه بررسی و اتخاذ راهکارهای لازم برابر با مقتضیات بومی شهرستان رفسنجان و جای جای استان با محوریت شرکت توزیع نیروی برق شمال و جنوب تشکیل و اقدام شود.
قویدل گفت: صرفه جویی توسط همه دستگاه‌ها و مردم، فرهن گسازی در استفاده بهینه، استفاده از لوازم کم‌مصرف وظیفه همه و مورد تاکید است.