سرمایه گذاری 2000 میلیاردی خیرین استان مرکزی در حوزه سلامت
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی، مشارکت بیش از 2 هزار میلیارد تومانی خیرین این استان در حوزه درمان را اقدامی کم نظیر در کشور دانست.

حسن طاهراحمدی، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به مشارکت گسترده خیرین در ارتقای نظام سلامت، گفت: تاکنون بیش از 2 هزار میلیارد تومان از سوی خیرین سلامت استان در پروژههای درمانی سرمایهگذاری شده است که این میزان کمک، جایگاهی ممتاز و افتخارآمیز برای استان ایجاد کرده است.
وی افزود: از مجموع 20 بیمارستان فعال در سطح استان، پنج بیمارستان از جمله بیمارستان امام علی(ع) کمیجان، فرهنگ خسروانی فراهانی، سینا رضاییآشتیانی و دو فاز بیمارستان آیتالله خوانساری بهطور کامل با حمایت خیرین ساخته شدهاند.
همچنین بسیاری از تجهیزات درمانی، مراکز بهداشتی و اورژانسها نیز به همت نیکوکاران تجهیز شدهاند.
طاهراحمدی تصریح کرد: احداث مرکز جامع توانبخشی 40 هکتاری که مشابه آن در کشور وجود ندارد، با مشارکت بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین در حال ساخت است و تاکنون مورد بازدید و تأیید مسئولانی همچون وزیر کشور و وزیر رفاه قرار گرفته است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی برای سومین سال پیاپی موفق به کسب رتبه نخست کشوری در مقوله انتقال خون شده که این افتخار نیز مرهون تلاشهای مدیران دلسوز و همراهی خیرین سلامت استان است.
ضمن اینکه، ناوگان سلامت استان مرکزی نسبت به بسیاری از استانهای کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد، اما با توجه به ارائه خدمات درمانی به بیش از دو میلیون نفر از جمعیت استانهای همجوار، نیازمند حمایتهای مستمر است.
وی عنوان کرد: با توجه به فرسودگی بیمارستان امیرکبیر اراک، این بیمارستان تنها مرکز درمانی مستهلک استان است که با حمایت یک خیّر نیکاندیش و اهدای زمینی به ارزش حدود 200 میلیارد تومان، در مسیر بازسازی قرار گرفته و امید است که به زودی تجهیز و نوسازی شود.
ضرورت ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع در حوزه بهداشت و درمان
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی و صنعتی استان مرکزی اظهار کرد: قرارگیری استان در مسیر محورهای مواصلاتی مهم کشور و تمرکز قابلتوجه واحدهای صنعتی در آن، موجب شده آمار تصادفات جادهای و مصدومان ناشی از حوادث شغلی در این استان بسیار بالا باشد.
وی افزود: از آتشسوزیها گرفته تا سوانح صنعتی، همگی فشار مضاعفی را بر نظام سلامت استان تحمیل کردهاند و با توجه به عدم بهرهمندی استان مرکزی از مزایای اقتصادی صنعت، پیامدهای آلودگی و آسیبهای صنعتی بر دوش نظام سلامت استان سنگینی میکند و متأسفانه سهمی متناسب در ارتقای خدمات سلامت از سوی صنایع پرداخت نمیشود.
طاهراحمدی با خطاب قرار دادن مسئولان ملی، خواستار تعیین نقش قانونی و اجرایی برای صنعتگران در حمایت از نظام سلامت شد و بیان کرد: انتظار میرود همانطور که صنایع در بروز مشکلات زیستمحیطی و مخاطرات سلامت نقش دارند، در بهبود زیرساختهای درمانی نیز مسئولیتپذیر باشند و سهم ملی خود را ایفا کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی تصریح کرد: از آنجا که استان مرکزی یک استان صنعتی است و تبعاتی چون آلودگی و آسیبهای شغلی گریبانگیر حوزه سلامت است، ضروری است که صنعتگران نیز در ارتقای نظام سلامت همانقدر که در ایجاد مخاطرات سهم دارند، در ایفای مسئولیت اجتماعی و مشارکت در طرحهای بهداشتی و درمانی نقشآفرین باشند.
انتهای پیام/٧١١/