خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موی تای کاران کردستانی 5 مدال رنگارنگ کسب کردند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 08:53
موی تای کاران استان کردستان در رقابت های قهرمانی کشور موی تای نیروی زمینی ارتش 5 مدال رنگارنگ کسب کردند.
تيپ،328،كيلوگرم،ارتش،قهرماني،كسب،228،سقز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، موی‌تای‌کاران کردستانی در قالب تیپ 328 مریوان و تیپ 228 سقز در رقابت‌های قهرمانی کشور موی‌تای نیروی زمینی ارتش که به میزبانی تیپ 264 شهرستان خوی استان آذربایجان غربی برگزار شد، 5 مدال رنگارنگ کسب کردند.
این رقابت‌ها به منظور شناختن تیم نیروی زمینی ارتش جهت آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی کل نیروهای مسلح در تهران و تیم نهایی جهت حضور در مسابقات قهرمانی جهان ارتش (سیزم) برگزار شد.
در این رقابت‌ها موی‌تای‌کاران در بخش آقایان در قالب تمامی تیپ‌های نیروی زمینی ارتش سراسر ایران حضور داشتند و به مدت سه روز به رقابت پرداختند.
موی‌تای‌کاران کردستانی در این رقابت‌ها توانستند دو مدال طلا، دو مدال نقره و یک برنز به‌دست آوردند.
در نتایج انفرادی در وزن 60 کیلوگرم هادی محمدی تیپ 328 در وزن 71 کیلوگرم و رامیار کریمی تیپ 228 سقز با ناک اوت کردن تمامی حریفان خود بروی سکوی نخست قرار گرفتند، همچنین زانکو قادری تیپ 228 سقز و مبین خسروپور تیپ 328 در اوزان 75 و 60 کیلوگرم عنوان نایب قهرمانی کسب کردند و سروک روزبه در وزن 75 کیلوگرم سوم شد.
در نتایج تیمی هم تیپ 328 مریوان عنوان سوم تیمی را هم کسب کردند.
گقتنی است، سرپرستی تیم برعهده کریم براری و یادگار خالدی و جبار احمدیان به‌عنوان مربی در کنار فایتران بودند.
عطا فلاحی، رئیس کمیته موی‌تای استان کردستان در گفت‌وگو با تسنیم، کسب این مدال‌ها را تأیید کرد.
انتهای پیام/481/