خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاجرنیا: برابر سپاهان جوانمردانه بازی می‌کنیم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 08:52
رئیس هیئت مدیره استقلال در واکنش به صحبت های اخیر مطرح شده اعلام کرد که آبی پوشان در دیدار با سپاهان نمایشی جوانمردانه خواهند داشت.
ليگ،آسيا،استقلال،سپاهان،سهميه،پرسپوليس،قهرمان،نخبگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اگر چه قهرمان بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر و تیم‌های سقوط کرده به لیگ یک مشخص شده‌اند اما هفته پایانی برای تعیین تیم نایب قهرمان و دومین سهمیه لیگ نخبگان آسیا اهمیت فراوانی دارد.
در حاضر سپاهان و پرسپولیس هر دو با 57 امتیاز در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.
در هفته سی‌ام سپاهان میزبان استقلال است و پرسپولیس به مصاف هوادار خواهد رفت.
پرسپولیس در صورتی می‌تواند سهمیه آسیا را کسب کند که بازی‌اش را با برد پشت سر بگذارد و سپاهان برابر استقلال ببازد یا مساوی کند.
با توجه به اینکه سرخپوشان مسابقات رودررو را به نماینده اصفهان واگذار کرده‌اند، در صورت هم‌امتیاز بودن نمی‌توانند به آسیا برسند.
در آستانه این مسابقات صحبت‌هایی در فضای هواداری مطرح شده مبنی بر اینکه استقلال با توجه به در پیش بودن دیدار جام حذفی با صنعت نفت آبادان با تمام قوا به میدان نرود تا پرسپولیس سهمیه آسیا را کسب نکند.
با این وجود علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره استقلال امروز در صفحه شخصی‌اش نوشت: «اگر سال‌ها به استقلال ظلم شده توجیهی برای بازی ناجوانمردانه به ضرر رقیب سنتی نیست.» در واقع او از انجام بازی جوانمردانه برابر سپاهان خبر داده است.
تیم قهرمان لیگ یعنی تراکتور به صورت مستقیم راهی لیگ نخبگان می‌شود و تیم دوم این مسابقات سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان را کسب می‌کند.
قهرمان جام حذفی نیز در لیگ قهرمانان آسیا 2 حاضر خواهد شد.
به گزارش تسنیم هفته پایانی لیگ برتر پنجشنبه 25 اردیبهشت برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/